Σχεδιαστές » N-Q » Ανατολιτικο Λουλουδενιο « Ομάδες

Nejma 3 Nejma για γυναίκες και άνδρες

Nejma 3 Nejma για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ρόδο
ουντ
ξυλώδες
φλοράλ
κίτρινο φλόραλ

Nejma 3 από Nejma είναι ένα Ανατολιτικο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Nejma 3 κυκλοφόρησε το έτος 2014. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Jean Niel. Οι νότες κορυφής είναι Υλάνγκ Υλάνγκ, Νεράντζι και Κάρδαμο; οι μεσαίες νότες είναι ιβίσκος και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας; οι νότες της βάσης είναι Ουντ, βρύα δριός και σανδαλόξυλο.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Υλάνγκ Υλάνγκ Νεράντζι Κάρδαμο

Μεσαίες Nότες
ιβίσκος τριαντάφυλλο Βουλγαρίας

Βασικές Nότες
Ουντ βρύα δριός σανδαλόξυλο

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Nejma 3 by Nejma.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Nejma 3 Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Nejma Nejma 3 fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Nejma Nejma 3, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Nejma 3 by Nejma. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Nejma 3 by Nejma αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολιτικο Λουλουδενιο
Ineke Evening Edged In Gold Comptoir Sud Pacifique Coeur de Vahine Escentric Molecules Escentric 02 Jeanne Arthes Sultane Gold Sarah Horowitz Parfums Perfect Sunset Guerlain Eau de Shalimar 2009 Boadicea the Victorious The Exclusives Salubrious Gloria Vanderbilt Vanderbilt Women Ayala Moriel Moon Breath JoAnne Bassett Marie Antoinette Lulu Castagnette Les Petites Folies 00:10 Frederic Malle Portrait of a Lady

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: