Σχεδιαστές » N-Q » Βανιλια Ανατολης « Ομάδες

Nejma 7 Nejma για γυναίκες

Nejma 7 Nejma για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
κακάο
γλυκό
καρύδα
θερμό πικάντικο

Nejma 7 από Nejma είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Nejma 7 κυκλοφόρησε το έτος 2014. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Alice Lavenat. Οι νότες κορυφής είναι ροζ γκειπ φρουτ, πράσινο μανταρίνι και Περγαμόντο Καλαβρίας; οι μεσαίες νότες είναι νερόλι, Κοκκος Κακάο και Καρύδα; οι νότες της βάσης είναι Ουντ, λευκός μόσχος και πατσουλί.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
ροζ γκειπ φρουτ πράσινο μανταρίνι Περγαμόντο Καλαβρίας

Μεσαίες Nότες
νερόλι Κοκκος Κακάο Καρύδα

Βασικές Nότες
Ουντ λευκός μόσχος πατσουλί

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Nejma 7 by Nejma.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Nejma 7 Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Nejma Nejma 7 fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Nejma Nejma 7, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Nejma 7 by Nejma. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Nejma 7 by Nejma αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Βανιλια Ανατολης
Chopard Mira-Bai Lancome Miracle Forever Guerlain Eau de Shalimar Guerlain Elixir Charnel Gourmand Coquin Bath and Body Works Vanilla Noir Guerlain Shalimar Oiseau de Paradis Demeter Fragrance Sugar Cookie JoAnne Bassett Sensuous Vanilla Mirato Malizia Bon Bons Milk Shake Farmacia SS. Annunziata Vaniglia del Madagascar Hilde Soliani CiocoRosissimo Intelligent Nutrients Seductive

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: