Σχεδιαστές » N-Q » Αρωματικο Ξυλωδη « Ομάδες

Baladin Nicolai Parfumeur Createur για άνδρες

Baladin Nicolai Parfumeur Createur για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
aromatic
ξυλώδες
φρέσκο πικάντικο
δέρμα
πράσινο

Baladin από Nicolai Parfumeur Createur είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για άνδρες. Baladin κυκλοφόρησε το έτος 1994. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Patricia de Nicolai. Οι νότες κορυφής είναι μέντα, Περγαμόντο, γκρειπ φρουτ, εστραγκόν και δεντρολίβανο; οι μεσαίες νότες είναι δέρμα και Βέτιβερ; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Μόσχος και στίραξ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
μέντα Περγαμόντο γκρειπ φρουτ εστραγκόν δεντρολίβανο

Μεσαίες Nότες
δέρμα Βέτιβερ

Βασικές Nότες
Βανίλια Μόσχος στίραξ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Baladin by Nicolai Parfumeur Createur.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Baladin Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur Baladin fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur Baladin, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Baladin by Nicolai Parfumeur Createur. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Baladin by Nicolai Parfumeur Createur αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Ξυλωδη
Cartier Pasha de Cartier Cafe Parfums Cafe-Cafe pour Homme Kenzo Kenzo Homme Fresh Calvin Klein CK One Summer 2007 Giorgio Armani Armani Prive Vetiver Babylone L`Erbolario Tea & Cedar Lobogal Naceo Rouge Geo. F. Trumper Marlborough Cologne Perfumer`s Workshop Samba Heat Men Corine de Farme Tabac Spirit Tokyo Milk Parfumarie Curiosite Contemplation Rose en Bos Imithi

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: