Σχεδιαστές » N-Q » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

Cococabana Nicolai Parfumeur Createur για γυναίκες

Cococabana Nicolai Parfumeur Createur για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
καρύδα
γλυκό
πράσινο
βανίλια
τροπικό
τουμπερόζα

Cococabana από Nicolai Parfumeur Createur είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. Cococabana κυκλοφόρησε το έτος 2006. Οι νότες κορυφής είναι Νεράντζι και Καρύδα; οι μεσαίες νότες είναι Υλάνγκ Υλάνγκ και τουμπερόζα; οι νότες της βάσης είναι Κέδρος της Βιρτζίνιας, φύλλο φοινικιάς, σπόρος Τόνκα και Βανιλια.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Νεράντζι Καρύδα

Μεσαίες Nότες
Υλάνγκ Υλάνγκ τουμπερόζα

Βασικές Nότες
Κέδρος της Βιρτζίνιας φύλλο φοινικιάς σπόρος Τόνκα Βανιλια

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Cococabana by Nicolai Parfumeur Createur.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Cococabana Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur Cococabana fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur Cococabana, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Cococabana by Nicolai Parfumeur Createur. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Cococabana by Nicolai Parfumeur Createur αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Burberry Burberry Brit Aftelier Cognac Tous Baby Donna Karan DKNY Be Delicious Red Art Givenchy Givenchy Lights Beaute Marketing Inc Nuzzle For Her Candie`s Heartbreaker Jeanne Arthes Love Generation Pink Jean Paul Gaultier Ma Dame Eau Fraiche Chipie Chipie Mila Schön `60 Acorelle Amande de Ble

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: