Σχεδιαστές » N-Q » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

L`Eau Mixte Nicolai Parfumeur Createur για γυναίκες και άνδρες

L`Eau Mixte Nicolai Parfumeur Createur για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 1

Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
aromatic
πράσινο
φρέσκο πικάντικο
ξυλώδες

L`Eau Mixte από Nicolai Parfumeur Createur είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. L`Eau Mixte κυκλοφόρησε το έτος 2010. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Patricia de Nicolai. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, λεμόνι Ιταλίας, Περγαμόντο, μέντα και κασσία; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, τριαντάφυλλο και νότες μπαχαρικών; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, βρύα δριός και Βέτιβερ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γκρειπ φρουτ λεμόνι Ιταλίας Περγαμόντο μέντα κασσία

Μεσαίες Nότες
γιασεμί τριαντάφυλλο νότες μπαχαρικών

Βασικές Nότες
Μόσχος βρύα δριός Βέτιβερ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about L`Eau Mixte by Nicolai Parfumeur Createur.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

L`Eau Mixte Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

L`Eau Mixte by Nicolai Parfumeur Createur 4.00 out of 5 based on 1 ratings and user reviews

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur L`Eau Mixte fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur L`Eau Mixte, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει L`Eau Mixte by Nicolai Parfumeur Createur. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για L`Eau Mixte by Nicolai Parfumeur Createur αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Boucheron Jaipur Cacharel Amor Amor Carolina Herrera 212 on Ice 2004 Gianfranco Ferre Ferre Rose Diamond Limited Edition Braccialini Braccialini Women Jaguar Jaguar Woman Ormonde Jayne Osmanthus Donna Karan DKNY Delicious Candy Apples Ripe Raspberry Halle Berry Reveal Peter Andre Unconditional Beyonce Heat Rush Jeanne Arthes Mascarade

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: