Σχεδιαστές » N-Q » Λουλουδενιο « Ομάδες

Sacrebleu Nicolai Parfumeur Createur για γυναίκες

Sacrebleu Nicolai Parfumeur Createur για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το θέλω: 1

Κυριες Συμφωνίες
balsamic
θερμό πικάντικο
λευκό φλoράλ
φρουτώδες
γλυκό

Sacrebleu από Nicolai Parfumeur Createur είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Sacrebleu κυκλοφόρησε το έτος 1993. Sacrebleu έχει δημιουργηθεί από Patricia de Nicolai και Francois Robert. Οι νότες κορυφής είναι Μανταριν ορανζ, Φρούτα και κόκκινα μούρα; οι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, τουμπερόζα, γιασεμί και Κανέλα; οι νότες της βάσης είναι Ολίβανο, νότες ξύλων, Βανίλια, πατσουλί, σανδαλόξυλο, βάλσαμο από το Περού και σπόρος Τόνκα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Μανταριν ορανζ Φρούτα κόκκινα μούρα

Μεσαίες Nότες
Γαρύφαλλο τουμπερόζα γιασεμί Κανέλα

Βασικές Nότες
Ολίβανο νότες  ξύλων Βανίλια πατσουλί σανδαλόξυλο βάλσαμο από το  Περού σπόρος Τόνκα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Sacrebleu by Nicolai Parfumeur Createur.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Sacrebleu Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur Sacrebleu fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur Sacrebleu, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Sacrebleu by Nicolai Parfumeur Createur. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Sacrebleu by Nicolai Parfumeur Createur αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλουδενιο
Britney Spears Curious Britney Spears Burberry Tender Touch Jo Malone Orange Blossom Jesus Del Pozo Duende Givenchy Absolutely Irresistible Montale Powder Flowers Floris Stephanotis Kate Spade Kate Spade Boadicea the Victorious The Exclusives Mystical Crazylibellule and the Poppies Les Divines Alcoves Presque Nue In The Nude Almost Potter & Moore Orange Flower and Amber Blue Q Miso Pretty

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: