Σχεδιαστές » N-Q » Αρωματικο « Ομάδες

Midnight Spirit Olibere Parfums για άνδρες

Midnight Spirit Olibere Parfums για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
aromatic
βότανο
κιτρωδες
φρέσκο πικάντικο
Βίντεο
Midnight Spirit Olibere Parfums για άνδρες Βίντεο

Midnight Spirit από Olibere Parfums είναι ένα Αρωματικο άρωμα για άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Midnight Spirit κυκλοφόρησε το έτος 2015. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Amelie Bourgeois. Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι Ιταλίας, λάιμ και γκρειπ φρουτ; οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι και Αρτεμισία; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Κέδρος της Βιρτζίνιας, Κεχριμπάρι και νότες ξύλων.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
λεμόνι Ιταλίας λάιμ γκρειπ φρουτ

Μεσαίες Nότες
Γεράνι Αρτεμισία

Βασικές Nότες
Βέτιβερ Κέδρος της Βιρτζίνιας Κεχριμπάρι νότες  ξύλων

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Midnight Spirit by Olibere Parfums.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Midnight Spirit Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Olibere Parfums Midnight Spirit fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Olibere Parfums Midnight Spirit, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Midnight Spirit by Olibere Parfums. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Midnight Spirit by Olibere Parfums αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο
Creed Silver Mountain Water Benetton Benetton White Night Man Yves Saint Laurent Kouros Eau d`Ete 2006 Caron Les Plus Belles Lavandes de Caron Cattier Tonissima Airness Cool Instinct GianMarco Venturi Trybe Stephanie de Saint-Aignan Li Altarelli L`Occitane en Provence Organic Certified Lavender Fragrance Cartier Les Heures de Cartier: L`Heure Brilliant VI Yosh U4eahh! 2.43 Black Phoenix Alchemy Lab Sky City (Before)

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: