Σχεδιαστές » N-Q » « Ομάδες

Bois de Paradise Parfums DelRae για γυναίκες

Bois de Paradise Parfums DelRae για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φρουτώδες
ξυλώδες
balsamic
ρόδο
θερμό πικάντικο
γλυκό

Bois de Paradise από Parfums DelRae είναι ένα άρωμα για γυναίκες. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Michel Roudnitska. Η νότα κορυφής είναι Εσπεριδοειδή; οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Γαλλίας, Βατόμουρο, καρυκεύματα και Σύκο; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, νότες ξύλων, ρετσίνη και θυμίαμα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Εσπεριδοειδή

Μεσαίες Nότες
τριαντάφυλλο Γαλλίας Βατόμουρο καρυκεύματα Σύκο

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι νότες ξύλων ρετσίνη θυμίαμα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Bois de Paradise by Parfums DelRae.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Bois de Paradise Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Parfums DelRae Bois de Paradise fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Parfums DelRae Bois de Paradise, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Bois de Paradise by Parfums DelRae. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Bois de Paradise by Parfums DelRae αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα
Porsche Design The Essence Etat Libre d`Orange Divin`Enfant Etat Libre d`Orange Vraie Blonde Rochas Macassar Ulric de Varens Varens Original Tropical Sun Victoria`s Secret Dream Angels Heavenly Enchanted Eclectic Collections Maestro Masaki Matsushima Masaki Art Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge Bond No 9 Andy Warhol Montauk IKKS IKKS Little Woman Cinq Mondes Huile Somptueuse de l'Orient

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: