Σχεδιαστές » N-Q » Ανατολιτικο Λουλουδενιο « Ομάδες

Elite Model Attitude Parfums Elite για γυναίκες

Elite Model Attitude Parfums Elite για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φρουτώδες
aromatic
φλοράλ
γλυκό
caramel
πουδρα

Elite Model Attitude από Parfums Elite είναι ένα Ανατολιτικο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Elite Model Attitude κυκλοφόρησε το έτος 2006. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Richard Herpin. Οι νότες κορυφής είναι Φραγκοστάφυλλο, φύλλα φραγκοσταφυλλιάς, αχλάδι και κρίνο της κοιλάδας; οι μεσαίες νότες είναι Βιολέτα, Oσμανθός και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα, Κεχριμπάρι και Καραμέλα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Φραγκοστάφυλλο φύλλα φραγκοσταφυλλιάς αχλάδι κρίνο της κοιλάδας

Μεσαίες Nότες
Βιολέτα Oσμανθός τριαντάφυλλο

Βασικές Nότες
σπόρος Τόνκα Κεχριμπάρι Καραμέλα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Elite Model Attitude by Parfums Elite.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Elite Model Attitude Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Parfums Elite Elite Model Attitude fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Parfums Elite Elite Model Attitude, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Elite Model Attitude by Parfums Elite. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Elite Model Attitude by Parfums Elite αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολιτικο Λουλουδενιο
Britney Spears In Control Curious Alfred Dunhill Desire for a Woman L`Occitane en Provence Notre Flore Neroli Charles of the Ritz Charles of the Ritz Viktor&Rolf Flowerbomb Extreme Sparkle 2008 Arrogance Arrogance Mix Litchi, Mandorla Kanabeach Kanabeach Femme Opus Oils Jitterbug Amouage Esprit d`Amouage Les Parfums de Rosine Secrets de Rose Chopard Brilliant Wish LR Heidi Klum

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: