Σχεδιαστές » N-Q » Βανιλια Ανατολης « Ομάδες

Prada Candy Kiss Prada για γυναίκες

Prada Candy Kiss Prada για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 1 Το θέλω: 3

Κυριες Συμφωνίες
άρωμα μόσχου
βανίλια
λευκό φλoράλ
γλυκό
κιτρωδες
Βίντεο
Prada Candy Kiss Prada για γυναίκες Βίντεο
Εικόνες
Prada Candy Kiss Prada για γυναίκες Εικόνες Prada Candy Kiss Prada για γυναίκες Εικόνες Prada Candy Kiss Prada για γυναίκες Εικόνες Prada Candy Kiss Prada για γυναίκες Εικόνες Prada Candy Kiss Prada για γυναίκες Εικόνες Prada Candy Kiss Prada για γυναίκες Εικόνες

Prada Candy Kiss από Prada είναι ένα Βανιλια Ανατολης άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Prada Candy Kiss κυκλοφόρησε το έτος 2016. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Daniela (Roche) Andrier. Η νότα κορυφής είναι Μόσχος; οι μεσαίες νότες είναι Μόσχος και άνθη πορτοκαλιάς; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος και Βανίλια.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Μόσχος

Μεσαίες Nότες
Μόσχος άνθη πορτοκαλιάς

Βασικές Nότες
Μόσχος Βανίλια

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 1
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 1
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Prada Candy Kiss by Prada.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Prada Candy Kiss Σχόλια Αρωμάτων

guest_
guest_

Λοιποοοον...τη φοράω αυτή τη στιγμή, είναι ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό άρωμα EDP που διαρκεί πολύ, κυρίως πάνω σε ρούχα...το φόρεσα τη δευτέρα, έβαλα στη πιτζάμα και ακόμα μύριζε πάνω στο ρούχο μέχρι την πέμπτη πριν βάλω πλυντήριο!μυρίζει αρχικά πουδρε-γλυκό άνθος πορτοκαλιού και στη συνέχεια μετά από ώρα αισθάνομαι τη μυρωδιά του μόσχου, του άνθος πορτοκαλιού και της βανίλιας...πιστεύω για μένα πως είναι το καλύτερο από τη σειρά Prada Candy, γιατί έχει όλα όσα μου αρέσουν (βανίλια,μόσχος,άνθος πορτ/λιου, πουδρενιο και γλυκό και διαρκει.Τελος το άρωμα αυτό είναι για τις ηλικίες απο 18 μέχρι 85!Σοβαρό και φινετσάτο!

May
13
2016

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Prada Candy Kiss by Prada 5.00 out of 5 based on 1 ratings and 1 user reviews

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Prada Prada Candy Kiss fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Prada Prada Candy Kiss, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Prada Candy Kiss by Prada. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Prada Candy Kiss by Prada αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Βανιλια Ανατολης
Boucheron Jaipur Saphir Comptoir Sud Pacifique Vanille Extreme Eau de Toilette Comptoir Sud Pacifique Amour De Cacao Comptoir Sud Pacifique Coco Figue Histoires de Parfums Tubereuse 1 Capricieuse Voluspa Cafe Petite Yves Rocher Vanille Laurence Dumont Tendre Madeleine Yves Rocher Cap Nature Vanille Carol`s Daughter Ecstasy Thierry Mugler Show Collection Angel Extrait de Parfum Demeter Fragrance Chococat

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: