Σχεδιαστές » R S » Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο « Ομάδες

Diamond Rain Remy Latour για γυναίκες

Diamond Rain Remy Latour για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
γλυκό
λευκό φλoράλ
πουδρα
ξυλώδες
Εικόνες
Diamond Rain Remy Latour για γυναίκες Εικόνες

Diamond Rain από Remy Latour είναι ένα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Diamond Rain κυκλοφόρησε κατά την διάρκεια της δεκαετίας 2000's. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, Μανταριν ορανζ και φύλλο βιολέτας; οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής και ροδάκινο; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Κέδρος της Βιρτζίνιας, Βανιλια και πραλίνα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Περγαμόντο Μανταριν ορανζ φύλλο βιολέτας

Μεσαίες Nότες
ίριδα γιασεμί άνθος πορτοκαλιού Αφρικής ροδάκινο

Βασικές Nότες
πατσουλί Κέδρος της Βιρτζίνιας Βανιλια πραλίνα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Diamond Rain by Remy Latour.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Diamond Rain Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Remy Latour Diamond Rain fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Remy Latour Diamond Rain, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Diamond Rain by Remy Latour. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Diamond Rain by Remy Latour αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο
Estée Lauder Pleasures Delight Lolita Lempicka Fleur Defendue Oilily Spanish Rose Chi Miss Chi Pilar & Lucy To Twirl All Girly Hilde Soliani Teatro Olfattivo Di Parma: Sipario Bijan Bijan VIP Women Susanne Lang Vanilla Coconut Corine de Farme M'zelle Ananas Chantilly Gale Hayman Delicious Amber Sinfonia di Note Coeur de Noisette Faberlic Chateaux de la Loire

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: