Σχεδιαστές » R S » Αρωματικο « Ομάδες

L`Altra Follia Riva για γυναίκες και άνδρες

L`Altra Follia Riva για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 1

Κυριες Συμφωνίες
απαλό πικάντικο
θερμό πικάντικο
φρέσκο πικάντικο
ξυλώδες
γλυκό

L`Altra Follia από Riva είναι ένα Αρωματικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. L`Altra Follia κυκλοφόρησε το έτος 2008. Οι νότες κορυφής είναι ταμπάκο, Βασιλικός και αστεροειδής γλυκάνισος; οι μεσαίες νότες είναι κύμινο, Κάρδαμο, Κανέλα και πιπέρι; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, Κέδρος και γλυκόρριζα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
ταμπάκο Βασιλικός αστεροειδής γλυκάνισος

Μεσαίες Nότες
κύμινο Κάρδαμο Κανέλα πιπέρι

Βασικές Nότες
Βέτιβερ Κέδρος γλυκόρριζα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about L`Altra Follia by Riva.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

L`Altra Follia Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Riva L`Altra Follia fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Riva L`Altra Follia, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει L`Altra Follia by Riva. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για L`Altra Follia by Riva αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο
Comme des Garcons Comme des Garcons Series 6 Synthetic: Soda Kenzo KenzoKi White Lotus (Relaxing) David & Victoria Beckham Instinct After Dark Issey Miyake L`Eau d`Issey Summer Pour Homme 2008 Perfumer`s Workshop Samba Nova Homme Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Royal Riesling Hugo Boss Hugo Create Limited Edition Demeter Fragrance Black Russian Sage Machado Sage Demeter Fragrance Rye Bread Washington Tremlett Hampstead Water MOR Jasmine Tea

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: