Σχεδιαστές » R S » Πικαντικο Αρωματικο « Ομάδες

Vizzari Roberto Vizzari για άνδρες

Vizzari Roberto Vizzari για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
balsamic
ξυλώδες
φρέσκο πικάντικο
άρωμα μόσχου
γλυκό

Vizzari από Roberto Vizzari είναι ένα Πικαντικο Αρωματικο άρωμα για άνδρες. Vizzari κυκλοφόρησε το έτος 2013. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, λεμόνι, Μανταριν ορανζ, Περγαμόντο και πορτοκάλι; οι μεσαίες νότες είναι Ολίβανο, Βενζόη , μοσχοκάρυδο και λάβδανο; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Κέδρος, σπόρος Τόνκα, λευκός μόσχος, βρύα, Βανίλια Μπέρμπον, δέρμα και νότες ξύλων.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γκρειπ φρουτ λεμόνι Μανταριν ορανζ Περγαμόντο πορτοκάλι

Μεσαίες Nότες
Ολίβανο Βενζόη μοσχοκάρυδο λάβδανο

Βασικές Nότες
πατσουλί Κέδρος σπόρος Τόνκα λευκός μόσχος βρύα Βανίλια Μπέρμπον δέρμα νότες  ξύλων

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Vizzari by Roberto Vizzari.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Vizzari Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Roberto Vizzari Vizzari fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Roberto Vizzari Vizzari, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Vizzari by Roberto Vizzari. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Vizzari by Roberto Vizzari αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Πικαντικο Αρωματικο
Etro Anice Jardin de France Gingembre Geir Ness Geir Ness for Men Nez a Nez Atelier d’Artiste Roger & Gallet L`Homme Sport Adidas Adidas Ice Dive Alfred Dunhill 51.3 N Cuba Paris Cuba Jungle Zebra Carolina Herrera Herrera for Men Refreshing Ginger Fragonard Mensonge Carol`s Daughter Big Kahuna Yves Rocher Tel Quel

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: