Σχεδιαστές » R S » Λουλουδενιο « Ομάδες

G Gigli Romeo Gigli για γυναίκες

G Gigli Romeo Gigli για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φλοράλ
ξυλώδες
πουδρα
φρέσκο πικάντικο
aromatic
πράσινο

G Gigli από Romeo Gigli είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. G Gigli κυκλοφόρησε το έτος 1994. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Sophie Labbe. Οι νότες κορυφής είναι ανανάς, νότες πρασίνου, εστραγκόν, Βιολέτα, υάκυνθος, Περγαμόντο και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι Κυκλάμινο, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Μόσχος, βρύα δριός, ορχιδέα και Κέδρος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
ανανάς νότες πρασίνου εστραγκόν Βιολέτα υάκυνθος Περγαμόντο λεμόνι

Μεσαίες Nότες
Κυκλάμινο ρίζωμα ίρις γιασεμί κρίνο της κοιλάδας τριαντάφυλλο

Βασικές Nότες
σανδαλόξυλο Μόσχος βρύα δριός ορχιδέα Κέδρος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about G Gigli by Romeo Gigli.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

G Gigli Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Romeo Gigli G Gigli fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Romeo Gigli G Gigli, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει G Gigli by Romeo Gigli. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για G Gigli by Romeo Gigli αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλουδενιο
Givenchy Hot Couture Serge Lutens Fleurs d'Oranger Serge Lutens Douce Amere Laura Biagiotti Laura Yves Saint Laurent Paris Roses des Vergers Avon U by Ungaro for Her Le Prince Jardinier Bouton de Rose Mary Kay Simply Cotton Yves Saint Laurent Elle Shocking Calypso Christiane Celle Calypso Gardenia Rothenstein Deja Vu Rodin Luciano Soprani Solo Soprani Rose

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: