Σχεδιαστές » R S » Λουλουδενιο « Ομάδες

Orazuli S.T. Dupont για γυναίκες

Orazuli S.T. Dupont για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το θέλω: 1

Κυριες Συμφωνίες
φλοράλ
φρουτώδες
λευκό φλoράλ
κιτρωδες
αμύγδαλο

Orazuli από S.T. Dupont είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Orazuli κυκλοφόρησε το έτος 2005. Οι νότες κορυφής είναι φρέζια, νερόλι και Πικραμύγδαλο; οι μεσαίες νότες είναι Oσμανθός, γιασεμί και κρίνο της κοιλάδας; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια και λεμόνι.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
φρέζια νερόλι Πικραμύγδαλο

Μεσαίες Nότες
Oσμανθός γιασεμί κρίνο της κοιλάδας

Βασικές Nότες
Μόσχος Βανίλια λεμόνι

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 1
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Orazuli by S.T. Dupont.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Orazuli Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με S.T. Dupont Orazuli fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με S.T. Dupont Orazuli, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Orazuli by S.T. Dupont. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Orazuli by S.T. Dupont αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλουδενιο
Elizabeth Taylor Gardenia Versace Metal Jeans Women Penhaligon`s Lily & Spice Fragonard Rose de Mai Acqua di Genova Acqua di Genova - Gold Opus Oils Burlesque: Tramp Le Couvent des Minimes Fleur d`Oranger Les Parfums de Rosine La Rose Legere Givenchy Very Irresistible Summer Vibrations By Kilian Love and Tears Vivienne Westwood Naughty Alice Black Phoenix Alchemy Lab Cordelia

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: