Σχεδιαστές » R S » Ξυλωδη Πικαντικο « Ομάδες

Fam SoOud για γυναίκες και άνδρες

Fam SoOud για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
θερμό πικάντικο
ρόδο
ουντ
πουδρα
άρωμα μόσχου

Fam από SoOud είναι ένα Ξυλωδη Πικαντικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Fam κυκλοφόρησε το έτος 2010. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Stéphane Humbert Lucas. Το άρωμα περιέχει σαφράν, τριαντάφυλλο, πάπρικα, ξύλο κασμίρι, Ουντ, Κέδρος της Βιρτζίνιας, σανδαλόξυλο, γάλα, Μόσχος, πουδρένιες νότες και βινύλιο.

Νότες Αρωμάτων

σαφράν τριαντάφυλλο πάπρικα ξύλο κασμίρι Ουντ Κέδρος της Βιρτζίνιας σανδαλόξυλο γάλα Μόσχος πουδρένιες νότες βινύλιο

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Fam by SoOud.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Fam Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με SoOud Fam fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με SoOud Fam, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Fam by SoOud. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Fam by SoOud αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Πικαντικο
Jaguar Jaguar Prestige Serge Lutens Santal de Mysore Tonino Lamborghini Feroce s.Oliver s.Oliver Men Christian Audigier Christian Audigier For Him Corine de Farme L'Homme Diptyque Vinaigre de Toilette Mazzolari Lui Profumi di Pantelleria Dammuso Michael Michalsky Michalsky for Men Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme Noir Absolu Jeanne Arthes Boum Pour Homme

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: