Σχεδιαστές » R S » Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο « Ομάδες

Como Crema Stacked Style για γυναίκες

Como Crema Stacked Style για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
γλυκό
πράσινο
καρύδα
ozoνώδες
λευκό φλoράλ

Como Crema από Stacked Style είναι ένα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Como Crema κυκλοφόρησε κατά την διάρκεια της δεκαετίας 2000's. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Linda Sivrican. Οι νότες κορυφής είναι Φύλλο Μπανανιάς και Καρύδα; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, τριαντάφυλλο και Γλυκιές Νότες; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο και ζάχαρη.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Φύλλο Μπανανιάς Καρύδα

Μεσαίες Nότες
γιασεμί τριαντάφυλλο Γλυκιές Νότες

Βασικές Nότες
σανδαλόξυλο ζάχαρη

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Como Crema by Stacked Style.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Como Crema Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Stacked Style Como Crema fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Stacked Style Como Crema, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Como Crema by Stacked Style. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Como Crema by Stacked Style αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο
Lolita Lempicka Caprice Amarena Deborah Be Gourmand - Candy Fruit Victoria`s Secret More PINK Please Kylie Minogue Showtime EDT Oilily Spanish Rose Eau Jeune Delice de Pomme Eau Jeune Eau Jeune Rock'n Love Le Prince Jardinier Ciel, Mon Jardin! Lulu Castagnette Lulu Rose Lili Bermuda South Water Revlon Reflections Michel Germain Sexual Blush

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: