Σχεδιαστές » R S » Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο « Ομάδες

Dolce Dew Stacked Style για γυναίκες

Dolce Dew Stacked Style για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ρόδο
γλυκό
φρουτώδες
fresh
ξυλώδες
τροπικό

Dolce Dew από Stacked Style είναι ένα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Dolce Dew κυκλοφόρησε κατά την διάρκεια της δεκαετίας 2000's. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Linda Sivrican. Οι νότες κορυφής είναι ροδάκινο και λίτσι; οι μεσαίες νότες είναι Μπαμπού, τριαντάφυλλο και παιώνια; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, Καρύδα και ζάχαρη.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
ροδάκινο λίτσι

Μεσαίες Nότες
Μπαμπού τριαντάφυλλο παιώνια

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι Καρύδα ζάχαρη

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Dolce Dew by Stacked Style.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Dolce Dew Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Stacked Style Dolce Dew fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Stacked Style Dolce Dew, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Dolce Dew by Stacked Style. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Dolce Dew by Stacked Style αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτενιο Γκουρμε Λουλουδενιο
Britney Spears Fantasy Britney Spears Hidden Fantasy IVR Swiss Group Eaudesalpes Mora & Almizcle (HIDRATANTE) Hilde Soliani Teatro Olfattivo Di Parma: Sipario O Boticario Linked She Crazylibellule and the Poppies Poule de Luxe Vanilla Sucre Glace Boadicea the Victorious Intense Susanne Lang Sula Socialite Playering Set O Boticario Egeo Dolce Bath and Body Works Hello Kitty Payard Lychee Mousse GoodTrueBeautiful Lovelily

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: