Σχεδιαστές » T-Z » Ξυλωδη Ανατολιτικο « Ομάδες

Kisu Tann Rokka για γυναίκες και άνδρες

Kisu Tann Rokka για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
κίτρινο φλόραλ
γλυκό
aquatic
άρωμα μόσχου

Kisu από Tann Rokka είναι ένα Ξυλωδη Ανατολιτικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Kisu κυκλοφόρησε το έτος 2004. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Azzi Pickthall. Η νότα κορυφής είναι Υδάτινες νότες; οι μεσαίες νότες είναι Υλάνγκ Υλάνγκ και Ροδόξυλο Βραζιλίας; οι νότες της βάσης είναι Κέδρος και Μόσχος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Υδάτινες νότες

Μεσαίες Nότες
Υλάνγκ Υλάνγκ Ροδόξυλο Βραζιλίας

Βασικές Nότες
Κέδρος Μόσχος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Kisu by Tann Rokka.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Kisu Σχόλια Αρωμάτων

Melina
Melina

Άλλο ένα άρωμα που ενώ έχει καταπληκτικό μπουκάλι η σύνθεση είναι εντελώς πληκτική, χωρίς συνοχή και με αποτέλεσμα γεμάτο από αντιθέσεις .
Δε θα το συνιστούσα.

Dec
22
2014

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Tann Rokka Kisu fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Tann Rokka Kisu, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Kisu by Tann Rokka. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Kisu by Tann Rokka αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Ανατολιτικο
Cacharel Nemo Rochas Absolu CoSTUME NATIONAL Scent Givenchy Pi Metallic Collector Marc O`Polo Marc O`Polo Midsummer Man Parfumerie Generale PG13 Brulure de Rose Scents of Time Ankh L`Artisan Parfumeur Voleur de Roses Comptoir Sud Pacifique Aoud de Nuit Barbara Bui Le Parfum Reminiscence Ambre En Voyage Perfumes Makeda

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: