Σχεδιαστές » T-Z » Λουλουδενιο « Ομάδες

W Ted Baker για γυναίκες

W Ted Baker για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
φλοράλ
πουδρα
γλυκό
πράσινο
fresh

W από Ted Baker είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. W κυκλοφόρησε το έτος 2002. Οι νότες κορυφής είναι Φύλλο Συκιάς, παιώνια, Αφρικανική βιολέτα και Βιολέτα της Πάρμα; οι μεσαίες νότες είναι κασσία, ορχιδέα και βατόμουρο; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια και Κέδρος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Φύλλο Συκιάς παιώνια Αφρικανική βιολέτα Βιολέτα της Πάρμα

Μεσαίες Nότες
κασσία ορχιδέα βατόμουρο

Βασικές Nότες
Βανίλια Κέδρος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about W by Ted Baker.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

W Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Ted Baker W fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Ted Baker W, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει W by Ted Baker. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για W by Ted Baker αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλουδενιο
Christian Dior Dior Passage No.9 Mariella Burani Amuleti Guerlain Les Quatre Saisons - Muguet de Printemps The Different Company Jasmin de Nuit Creed Fantasia de Fleurs Etat Libre d`Orange Putain des Palaces Jean-Louis Scherrer Nuits de Scherrer Aroma M Geisha Blanche Atelier Flou Sloane Rose Henri Bendel Orange Flower Harajuku Lovers Harajuku Lovers Wicked Style Music Royal Apothic Cutting Garden

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: