Σχεδιαστές » T-Z » Λουλουδενιο « Ομάδες

Early Roses Teo Cabanel για γυναίκες

Early Roses Teo Cabanel για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ρόδο
άρωμα μόσχου
λευκό φλoράλ
απαλό πικάντικο
κεχριμπάρι
Εικόνες
Early Roses Teo Cabanel για γυναίκες Εικόνες

Early Roses από Teo Cabanel είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Early Roses κυκλοφόρησε το έτος 2010. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Jean-Francois Latty. Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, Υδάτινες νότες και τριαντάφυλλο; οι μεσαίες νότες είναι ροζ πιπέρι, γιασεμί και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Κεχριμπάρι και νότες ξύλων.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γιασεμί Υδάτινες νότες τριαντάφυλλο

Μεσαίες Nότες
ροζ πιπέρι γιασεμί τριαντάφυλλο Βουλγαρίας

Βασικές Nότες
Μόσχος Κεχριμπάρι νότες  ξύλων

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Early Roses by Teo Cabanel.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Early Roses Σχόλια Αρωμάτων

mariamarouli91
mariamarouli91

Εκπληκτικό άρωμα τριαντάφυλλου και ροζ πιπεριού,αυτές είναι οι κυρίαρχες νότες.Με το που το ανοίγεις μοσχοβολά το τριαντάφυλλο και στο δέρμα ακολουθεί το πιπέρι. Ο μόσχος δεν είναι αποπνικτικά έντονος και το γιασεμί δε το νιώθω καθόλου. Πολύ αισθησιακό άρωμα τριαντάφυλλου και πανέμορφο το μπουκάλι επίσης!Ιδανικό για άνοιξη,ημέρα και νύχτα.

Mar
15
2016

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Early Roses by Teo Cabanel 4.00 out of 5 based on 1 ratings and 1 user reviews

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Teo Cabanel Early Roses fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Teo Cabanel Early Roses, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Early Roses by Teo Cabanel. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Early Roses by Teo Cabanel αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλουδενιο
Prince 3121 Adidas Adidas Originals pour Femme Lalique Le Baiser Bill Blass Couture 6 Bath and Body Works Sheer Japanese Cherry Blossom Ted Baker XO Extraordinary Les Parfums de Rosine Un Zeste de Rose Christian Tortu Christian Tortu Eau de Toilette April Aromatics Rosenlust Potter & Moore Spiced Tuberose and Orchid Fiorucci Pin Up I M Sensual La Bouquetiere Iris Du Ciel

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: