ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ Οι νικητές του Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού Μας

Οι νικητές του Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού Μας

12/26/16 11:14:20 (10 σχόλια)

από: Elena Vosnaki

Ένας από τους πιο πετυχημένους διαγωνισμούς στην ιστορία της ελληνικής Fragrantica έφτασε στο τέλος του. Οι συμμετοχές σας ήταν πολλές κι εκλεκτές και χάρηκα ιδιαίτερα που νέα μέλη πήραν την απόφαση να βγούν από την "σκοτεινή ανωνυμία" του απλού αναγνώστη και να ενωθούν με την εύθυμη και εύρυθμη κοινότητά μας για να συμμετέχουν. Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν έχουν ακόμα εγγραφεί, μπορείτε να το κάνετε δωρεάν σε ΑΥΤΟΝ τον σύνδεσμο (χρειάζεστε μόνο μια έγκυρη διεύθυνση email).

Ανταλλάξαμε ευχές για τις γιορτές και τις προτιμήσεις μας για τις ευωδιές που τις κάνουν πιο όμορφες. Εξομολογηθήκαμε τις αγορές μας της τελευταίας στιγμής και τις επιθυμίες που ψιθυρήσαμε στο αυτί του άγιου Βασίλη. Και τώρα ήρθε η στιγμή να νιώσω κι εγώ λίγο αγιο-Βασίλης και να στείλω πάνω σε έλκυθρο στολισμένο με τις πιο εγκάρδιες ευχές τα δώρα που σας υποσχέθηκα.

Χωρίς άλλες φλυαρίες λοιπόν...οι νικητές μας.

Το άρωμα Love Potion Secrets κερδίζει η Fragolel.

Το μυθιστόρημα Scent of Triumph κερδίζει η Lacrimosa.

Το σετ δειγμάτων κερδίζει ο Deus Ex.

Συγχαρητήρια!!!

 

 

Οι νικητές ας επικοινωνήσουν μαζί μου με τα στοιχεία τους (ψευδώνυμο και ονοματεπώνυμο και την προτιμητέα διεύθυνση αλληλογραφίας -προσοχή όχι ταχυδρομική θυρίδα!) στο επίσημο email μου (elena.vosnaki AT fragrantica.com) ώστε να μπορέσω να προωθήσω τα δώρα τους στο ταχυδρομείο το συντομότερο δυνατόν.

Εύχομαι να απολαύσετε τα δώρα σας και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τον επόμενο διαγωνισμό μας στην ελληνική σελίδα της Fragrantica!

Καλή να περάσετε στο υπόλοιπο των εορταστικών ημερών!!

 

Elena Vosnaki

Elena Vosnaki is a historian and perfume writer from Greece and a Writer for Fragrantica. She is the founder and editor of Perfume Shrine, one of the most respected independent online publications on perfume containing fragrance reviews, industry interviews, essays on raw materials and perfume history, a winner in Fragrantica Blog Awards and a finalist in numerous blog awards contests.

Her writing was recognized at the Fifi Awards for Editorial Excellence in 2009 and she contributes to publications around the world.

 Προηγούμενο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ Επόμενο


Advertisement

fragolel
fragolel

Καλη χρονιά να εχουμε ολοι με ΥΓΕΙΑ.Χαιρομαι παρα πολυ που κερδισα στον διαγωνισμο.Συγχαρητηρια και στους υπολοιπους!!!! Ευχομαι το νεο ετος να φερει κι αλλες επιτυχιες!!

Jan
03
2017
Lacrimosa
Lacrimosa

Ευχαριστώ πολύ!!
Καλές γιορτές σε όλους!!

Dec
30
2016
pyiria
pyiria

Πάντα τυχεροί παιδιά!!

Dec
29
2016
ConstadinosPanayiotis
ConstadinosPanayiotis

Συγχαρητήρια στους νικητές μας, χρόνια πολλά, ωραία και χαρούμενα σε όλους!

Dec
28
2016
nickr
nickr

Συγχαρητήρια στους νικητές και να είναι καλά!

Dec
27
2016
Le_Coeur_Gothique
Le_Coeur_Gothique

Να λοιπόν ο καλύτερος τρόπος ν'αποχαιρετήσουν οι νικητές το δίσεκτο 2016! Με γεια σας Κυρίες και Κύριε και πάντα τέτοια!

Dec
27
2016
plato
plato

Συγχαρητήρια στους νικητές! Να είστε πάντα τυχεροί και να απολαύσετε τα δώρα σας!

Dec
26
2016
Tolis
Tolis

Συγχαρητήρια σε όλους!!!Πάντα επιτυχίες!!!

Dec
26
2016
pleasure
pleasure

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές του χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού! Να χαρείτε τις φετινές γιορτές και να είστε πάντα τυχεροί!

Dec
26
2016
Mar24
Mar24

Συγχαρητηρια στους νικητες. Ευχομαι να απολαυσουν τα δωρα τους.

Dec
26
2016

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: