ΒΡΑΒΕΙΑ Ψηφίστε ΤΩΡΑ : 5η Απονομή των Αραβικών βραβείων Αρώματος Fragrance Awards Arabia, 2014

Ψηφίστε ΤΩΡΑ : 5η Απονομή των Αραβικών βραβείων Αρώματος Fragrance Awards Arabia, 2014

12/01/14 10:57:44

από: Jodi Battershell

Κάλεσμα για όλους τους οπαδούς του αρώματος! Tο ΙΔΡΥΜΑ  Fragrance Foundation Arabia σας προσκαλεί να  ψηφίσετε διαδικτυακά σε απ'ευθείας σύνδεση τους αγαπημένους πωλητές και τα Αγαπημένα σας Αρώματα της Χρονιάς. Tα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των ψήφων θα αποφασίσουν τον τελικό νικητή στις κατηγορίες , ενώ ένα ειδικό σώμα κριτών επισης θα αποφασίσει για τους νικητές στις επιπρόσθετες κατηγορίες . ¨Ολοι οι νικητές θα ανακοινωθούν σε μία ειδική τελετή απονομής που θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2014.

Ο οργανισμός Τhe Fragrance Awards ήθελε να εξασφαλίσει την αξιοποστία και την διαφάνεια των βραβείων FiFi Awards 2014 με το 100% διαδυκτιακό δημοψήφισμα του κοινού , και να συμπεριλάβει τους οπαδούς και τους χρήστες των αρωμάτων , για να προτείνουν την σημασία της ψήφου τους και της επιλογής τους!

ABOUT FRAGRANCE AWARDS ARABIA

Φέτος, η απονομή των βραβείων  Fragrance Awards Arabia δεν έχει μόνο μεγαλύτερη συμμετοχή ανάμεσα στις πολυτελείς μάρκες της Μέσης Ανατολής αλλά επίσης οδηγεί σε μία πιο συναρπαστική οπτική τα κριτήρια των νικητών .Όπως και πέρυσι , οι συμμετέχοντες  κορυφαίοι εμπειρογνωμώνες του  αρώματος στην κριτική επιτροπή θα αποφασίσουν τους νικητές των οκτώ κατηγοριών των βραβείων "Fragrance of the Year Awards." [Tο έργο της επιτροπής βρισκόταν σε εξέλιξη την προηγούμενη εβδομάδα στο Ντουμπάι.] Tα βραβεία για τον  "Πωλητή της Χρονιάς "' και  "Το Αγαπημένο Μου Άρωμα της Χρονιάς" θα αποφασιστεί κατά 100% από τους καταναλωτές σε απ'ευθείας διαδικτυακό δημοψήφισμα,  χρησιμοποιώντας όλες τις νέες διαδικασίες που θα ενισχύσουν την αξιοπιστία των βραβείων Fragrance Awards 2014.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Οι Υποψηφιότητες για τις κατηγορίες Πωλητής της χρονιάς και Το Αγαπημένο μου Άρωμα έγιναν δεκτές στο διάστημα μεταξύ 15 Oκτώβριου 2014 και 21 Νοεμβρίου 2014 .  Οι κορυφαίες υποψηφιότητες τέθηκαν στο διαδυκτιακό ψήφισμα! Οι λάτρεις των αρωμάτων ανά τον κόσμο μπορούν τώρα να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους αρώματα στις ακόλουθες κατηγορίες:

ΠΩΛΗΤΗΣ THΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:

Multi-Brand Store

Mono-Brand Store

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:

Aραβικό Άρωμα  - Ανδρικό

Swiss Arabian Al Basel

Oud Elite Oud Mood I

Arabian Oud Al Rubban

Aραβικό Άρωμα - Γυναικείο

Swiss Arabian Dorsaf

 Arabian Oud Awtar

Dolce & Gabana Velvet Tender Oud

Διεθνές Άρωμα - Ανδρικό

Arabian Oud XO for Him

Swiss Arabian Ultima

Eon Productions James Bond 007

Karl Lagerfeld for Him

S.T. Dupont So Dupont

Jimmy Choo Man

S.T. Dupont PSG Pour Homme

Mont Blanc Emblem

Dunhill Desire Black

Etro Rajasthan

Diesel Only the Brave

Διεθνές 'Αρωμα - Γυναικείο

Burberry My Burberry

Arabian Oud XO for Her

Gucci Flora 1966

Swiss Arabian Queen

Karl Lagerfeld for Her

S.T. Dupont So Dupont

Terry de Gunzberg Rose Infernale

Terry de Gunzberg Rouge Nocturne

Anna Sui La Nuit de Boheme

Agent Provocateur Fatale

Viktor & Rolf Bonbon
 

ONLINE ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Το Oνλάιν Δημοψήφισμα ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου. Παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων  The Fragrance Awards Arabia για να ψηφίσετε. Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να ψηφίσουν κάνοντας εγγραφή χρησιμοποιώντας το Facebook, το Twitter ή το LinkedIn για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία. 

Η Fragrantica θα ανακοινώσει τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες μετά την επίσημη τελετή απονομης στις 3 Δεκεμβρίου 2014. Εν τω μεταξύ, Καλή Ψήφο!

Jodi Battershell (NebraskaLovesScentείναι μια δια βίου κάτοικος της Νεμπράσκα που μετακόμισε στη Φιλαδέλφεια μετά από 42 χρόνια στην Μεγάλη Κοιλάδα. Ένας εκτιμητής των εκλεκτών αρωμάτων από την παιδική ηλικία, δοκίμασε την τύχη της στην δημιουργία φυσικών αρωμάτων επί σειρά ετών, τελικά, αποφάσισε ότι ήταν πιο κατάλληλη για να εκτιμήσει τις δημιουργίες των άλλων. Είναι ευχαριστημένη που τελικά χρησιμοποίησε το πτυχίο της στην αγγλική φιλολογία ως συγγραφέας και συντάκτης στην ιστοσελίδα Fragrantica.com.

 

 

Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Nέα Αρώματα

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: