ΒΡΑΒΕΙΑ 6th Fragrance OSCARS Arabia 2015 - Νικητές!

6th Fragrance OSCARS Arabia 2015 - Νικητές!

11/19/15 14:17:32

από: Sandra Raicevic Petrovic

 

"Η Βράβευση του Ιδρύματος του αρώματος- Fragrance Foundation Awards -τιμάει καθε χρόνο την βιομηχανια του αρώματος σε παγκόσμιο επίπεδο και τα διακεκριμένα δημιουργικά επιτεύγματα στο χώρο της αρωματοποιίας. Ο Αραβικός κόλπος είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής αρωμάτων κατά κεφαλήν τα οποία προέρχονται από πολλές διαφορετικές κατηγορίες.

Tο Ίδρυμα του αρώματος της Αραβίας  όπως και όλα τα συνεργαζόμενα ιδρύματα ενδυναμώνουν την εικόνα της βιομηχανίας  του αρώματος και επεκτείνουν την εκτίμηση και τη χρήση του αρώματος σε όλες τις μορφές δια μέσου όλων των  καναλιών διανομής παγκοσμίως".

Φέτος το Ιδρυμα του Αρώματος της Αραβίας διέθεται 3 κύριες κατηγορίες  βραβεύσεων.(Άρωμα της Χρονιάς, Βραβείο  Επιλογής των Εμπειρογνωμώνων και το Αγαπημένο μου άρωμα της Χρονιάς). Οι πρώτες δύο κατηγορίες κρίθηκαν κα αξιολογήθηκαν από μία διακεκριμένη επιτροπή  ενώ για τη τρίτη κατηγορία ψήφισαν από κοινού  επιλεγμένοι  bloggers και οι ψηφοφόροι σε ανοικτή γραμμή. Η πρώτη κατηγορία είναι μία νέα προσθήκη των Βραβείων για φέτος. Tο γκαλά της βράβευσης διεξήχθη στο ξενοδοχείο Jumeirah Mina A'Salam Hotel στο Ντουμπάι, την 11η Νοεμβρίου του 2015.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ 6ων AΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ OSCARS ARABIA

Κατηγορία Άρωμα της Χρονιάς
  
8 Βραβεία που κρίθηκαν από την έμπειρη επιτροπή


Arabian Prestige
Γυναικείο Άρωμα Happy Spirit Amira D'amour by Chopard
Arabian Prestige
Ανδρικό Άρωμα Safari Extreme by Abdul Samad Al Qurashi

  Διεθνούς Prestige 
Γυναικεία Αρώματα Δύο Νικητές
Black Opium Eau de Parfum by Yves Saint Laurent
Decadence by Marc Jacobs

   Διεθνούς Prestige
Άρωμα Ανδρών Dolce &Gabbana Intenso by P&G Prestige

Aραβικό Δημοφιλές
Γυναικείο Άρωμα Canoe by Oud Elite
Aραβικό Δημοφιλές
Ανδρικό Άρωμα Leather Blend by Davidoff

Διεθνούς Δημοτικότητας
Γυναικείο Άρωμα Masari Pink by Abdul Samad Al Qurashi
Διεθνούς Δημοτικότητας
Ανδρικό Άρωμα Man In Black by Bvlgari


Βραβεία της Χρονιάς Επιλογής Εμπειρογνωμώνων -  Σε 3 κατηγορίες
Βραβεία που έκρινε έμπειρη Επιτροπή  Κριτών
  


Niche Άρωμα της Χρονιάς
Khashab Al-Oud( Bois De Aoud ) by Abdul Samad Al Qurashi

Ανατολίτικο Σετ της Χρονιάς
Al Ma'ali Box by Arabian Oud

Αποκλειστική Συλλογή της Χρονιάς
Herrera Confidential by Carolina Herrera New York

Βραβείο Του αγαπημένου μου Αρώματος της Χρονιάς – 4 Κατηγορίες
Βραβεία που ψήφισαν οι Bloggers και ον λάιν ψηφοφορία

Aραβικό Άρωμα – Γυναικείο
Masha'er by Oud Elite


Aραβικό Άρωμα – Ανδρικό
Maleeh Al Aoud Blend by Abdul Samad Al Qurashi


 Διεθνές Άρωμα – Γυναικείο
MiuMiu by MiuMiu


 Διεθνές Άρωμα  – Ανδρικό
Dunhill Icon by Interparfums USAΣχετικά με το FRAGRANCE FONDATION ARABIA:

"Το Ίδρυμα του αρώματος της Αραβίας -Fragrance Foundation Arabia-  δημιουργήθηκε την 27η του Οκτωβρίου 2008 με την υπογραφή συμφωνίας αδειοδότησης των Rochelle Bloom και της μις Mary Ellen Lapsansky,προέδρου και αντιπροέδρου του Ιδρύματος του Αρώματος -Τhe Fragrance Foundation"-των  ΗΠΑ στο Ντουμπάι, προσκεκλημένες από τον κ.Shahzad Haider, Προέδρου του "The Fragrance Foundation Arabia" .

Tο Ίδρυμα του Αρώματος, που εδρεύει στην Νέα Υόρκη, ιδρύθηκε το 1949 από έξι κορυφαίες εταιρείες  της βιομηχανίας που συμμάχησαν με τους μυθικούς οίκους των Elizabeth Arden, Coty, Guerlain, Helena Rubenstein, Chanel και Perfumes Weil, για να αναπτύξουν επιμορφωτικά προγράμματα σχετικά με τη σημασία και την απόλαυση του αρώματος για το Αμερικανικό κοινό. Σήμερα το Ίδρυμα του αρώματος -Fragrance Foundation - έχει γίνει μία διεθνής πηγή για την ιστορική, πολιτιστική, επιστημονική και τη σχετική με τη βιομηχανία αναφορά υλικών. Tο Ίδρυμα διατηρεί μία από τιςπιο εκτενείς βιβλιοθήκες με έντυπο και τηλεοπτικό υλικό που υπάρχει στο κόσμο. Αυτό εκδίδει επιμορφωτικό υλικό και υλικό για την κατάρτιση των πωλήσεων. Οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και συμπόσια για τα μέλη του όπως επίσης και για την διεθνή βιομηχανία του αρώματος.

Το 1982 το Δοιηκητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος του Αρώματος ίδρυσε το Ινστιτούτο  Sense of Smell Institute (προηγουμένως γνωστό ως Olfactory Research Fund). Tο Sense of Smell Institute έχει αφιερωθεί στο να υποστηρίζει σημαντικές επιστημονικές και ψυχολογικές έρευνες σε κορυφαία πανεπιστήμια και νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που σχετίζονται  με την αποκάλυψη των μυστηρίων και τη σπουδαιότητα του αισθήματος  της όσφρησης και των ψυχολογικών οφελών του αρώματος.  Επί του παρόντος, τα διεθνή μέλη του Ιδρύματος περιλαμβάνουν κατασκευαστές, προμηθευτές, ανθρώπους από τα μέσα ενημέρωσης, πρακτορεία διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων, όπως επίσης σχεδιαστές, συσκευαστές και εμπόρους λιανικής πώλησης .

Κάθε χρονιά, τα αντίστοιχα Ιδρύματα του Αρώματος ανά την υφήλιο οργανώνουν τα βραβεία   FiFi Awards. Tα Αμερικανικά βραβεία "FiFi" ξεκίνησαν το 1973 από τον τότε πρόεδρο για να αναγνωρίσουν και να τιμήσουν την δημιουργηκότητα της βιομηχανίας του αρώματος. Το 1993, τα πρώτα Ευρωπαϊκά βραβεία "FiFi" οργανώθηκαν. Το κεφάλαιο Μέση Ανατολή είναι το δεύτερο εκτός της Ευρώπης , ακολουθούμενο από την ίδρυση του αντίστοιχου οργανισμού στην Αυστραλία , ΗΒ, Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία."

 

ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ:

The Fragrance Oscars 2015 - The Fragrance Foundation Arabia

 

The Fragrance Fondation Arabia δημοσίευση στον τύπο
Φωτογραφίες από "Τhe Fragrance Foundation Arabia
"

 

 

 

 

Συγγραφέας: Sandra Raičević Petrović
 

  Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

 


 

[email protected]

 

 Προηγούμενο ΒΡΑΒΕΙΑ


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: