Νiche Aρωματα Alaia Paris Alaïa Extrait de Parfum

Alaia Paris Alaïa Extrait de Parfum

11/05/15 12:37:45

από: Sanja Pekic

Ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Azzedine Alaïa εισήρθε στο χώρο των αρωμάτων στις αρχές του  2015 με το δερματώδες , λουλουδάτο άρωμα Alaïa, γεμάτο με αντιθέσεις του θερμού και του κρύου. Tο άρωμα ήταν εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας του σχεδιαστή στη Τυνησία κα το νερό να βρέχει τους θερμούς τοίχους από τούβλα.



Το Noέμβριο του 2015, κυκλοφορεί η νέα έκδοση Alaïa Extrait de Parfum, η οποία αντιπροσωπεύει μία αισθησιακή ερμηνεία του αρχικού αρώματος με μία δυνατότερη εντύπωση της  "δεύτερης επιδερμίδας". Οι νότες κορυφής είναι δροσερές χάρις στα αέρινα ακόρντα. Η καρδιά δίνει μία αφαιρετική λουλουδάτη εντύπωση συμπεριλαμβάνοντας τις νότες της βιολέτας και της ίριδας. Η βάση αχμαλωτίζει τη ζωϊκής προέλευσης νότα του δέρματος και τις νότες του μόσχου που προκαλούν την αίσθηση της δεύτερης επιδερμίδας και είναι ενισχυμένες με τη νότα της θερμής βανίλιας. Η σύνθεση υπογράφεται από την αρωματοποιό Marie Salamagne.
 

Νότες κορυφής : αέρινες νότες
Καρδιά: ίριδα, βιολέτα
Bάση: δέρμα, μόσχος, βανίλια

 Η φιάλη είναι φτιαγμένη από διάφανο μαύρο γυαλί, διακοσμημένη με ένα σχέδιο δαντέλας από τον οίκο Alaïa . Το κρυστάλλινο καπάκι της περιέχει ένα γυάλινο απλικατέρ. Tο άρωμα είναι διαθέσιμο ως 20 ml Extrait de Parfum.



Προηγούμενο Νiche Aρωματα Επόμενο


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: