Νiche Aρωματα Amouage Bracken Woman

Amouage Bracken Woman

12/19/16 01:44:20

από: Sandra Raicevic Petrovic

 

amouage bracken woman


Φέτος ο οίκος  Amouage είχε αρκετές νέες εκδόσεις στην συλλογή του. Τα  Myths Man και Myths Woman, το γκουρμάν λουλουδάτο Lilac Love, το The Library Collection Opus X και το ντουέτο Bracken.

Η έμφαση στην σύνθεση των Bracken είναι το άρωμα της φτέρης και της κατηγορίας "φουζέρ" για τους άντρες, που χαρακτηρίζουν την κυκλοφορία του Bracken Man που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2016. Η αρρενωπή αρωματική σύνθεση τώρα βρίσκει το τάιρι της σε ένα φουζέρ-λουλουδάτο για γυναίκες με ξεκάθαρα πράσινες αποχρώσεις που υποστηρίζονται από καπνιστές νότες δέρματος. 

amouage bracken woman


Το Bracken Woman, αντίθετα από το διάφανο μπουκάλι με τις φτέρες του αντίστοιχου αντρικούς αρώματος, παίρνει αποχρώσεις κοραλί σε ίδιο σχήμα με την υπόλοιπη σειρά. Η σύνθεση δίνει έμφαση στο είδος φτέρης που ονοματίζει το ντουέτο αυτό (bracken) και τα άγρια μούρα, ενώ στην καρδιά βρίσκουμε κρίνο, νάρκισσο, χαμομήλι, και καπνιστές νότες δέρματος. Στην βάση οι πιο δυνατές νότες πατσουλί, βετιβερίας και σημύδας ολοκληρώνουν την σύνθεση. Σύμφωνα με την μάρκα, αυτό το πράσινο λουλουδάτο άρωμα "επαναπροσδιορίζει τα σύμβολα της ειρήνης και της ελευθερίας με φωτεινές φτέρες και λουλούδια του δάσους".

amouage bracken woman

AMOUAGE

THE MIDNIGHT FLOWER COLLECTION
BRACKEN WOMAN

έκδοση 2016 / 2017

ακκόρντο φτέρης, άγρια μούρα
κρίνος, νάρκισσος, χαμομήλι, καπνιστό δέρμα
πατσουλί, βετιβερία, σημύδα

amouage bracken woman

Το άρωμα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στο κατάστημα Selfridges του Λονδίνου και στην μπουτίκ Amouage στο Oman, ενώ προβλέπεται να κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο από τον Μάρτιο του 2017. Το Bracken Woman προσφέρεται ως 100ml Eau de Parfum με τιμή τις 225 λίρες Αγγλιας.

Sandra Raicevic Petrovic


Author:
Sandra Raičević Petrović


Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 

 

Translation: Ina_Mo

 Προηγούμενο Νiche Aρωματα Επόμενο


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: