Νiche Aρωματα Amouage The Library Collection Opus X

Amouage The Library Collection Opus X

02/05/16 11:54:26

από: Sandra Raicevic Petrovic

H ειδική συλλογή του οίκου AMOUAGE THE LIBRARY COLLECTION προσθέτει το 10ο άρωμά της τον Μάρτιο του 2016! Η συλλογή The Library Collection ξεκίνησε το 2010, και η τελευταία της έκδοση κυκλοφόρησε το 2015, με την ονομασία Opus IX. Αυτό το άρωμα ήρθε σε μία σκούρα κόκκινη φιάλη και ήταν εμπνευσμένη από την όπερα  "La Traviata" του 1958 όπως αυτή ερμηνεύτηκε στη Λισσαβώνα. 

Το OPUS X είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό κόκκινο βιολί  το "Red Mendelssohn" του Στραντιβάριους, το οποίο ήταν και η έμπνευση για τη ταινία "Tο κόκκινο βιολί" από το 1998, σε σκηνοθεσία του Φρανσουά Τζιράρ, η οποία τιμήθηκε με ένα βραβείο Όσκαρ. Η δραματική ταινία καναδικής παραγωγής μιλάει για το διάσημο αυτό μουσικό όργανο και τους πολυάριθμους ιδιοκτήτες του κατά τη διάρκεια τεσσάρων αιώνων. Η ταινία γυρίστηκε ως μία διεθνή συμπαραγωγή εταιριών από τον Καναδά, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία. 

Η σύνθεση του αρώματος  OPUS X ανοίγει με τριαντάφυλλα centifolia, τις χορδές των κόκκινων τριαντάφυλλων, τα μπουμπούκια τους και ένα οργανικό συστατικό με την ονομασία rose oxide, το οποίο απαντάται στα τριαντάφυλλα και το ροδόνερο. Η ανάπτυξη του αρώματος περιέχει γεράνι, δέρμα και ακόρντα από βερνίκι (λακαριστό ξύλο) πάνω στο δέρμα, ενώ η βάση αποτελείται από το αρωματικό μόριο ambrarome, το ουντ από το Λάος, το υλάνγκ-υλάνγκ και μία μεταλλική συγχορδία!  

AMOUAGE THE LIBRARY COLLECTION
OPUS X

έκδοση 2016

ρόδο centifolia, κόκκινο τριαντάφυλλο, μπουμπούκια τριανταφυλλιάς, rose oxide
γεράνι, δέρμα, λακαριστό ξύλο
ambrarome, ουντ από το Λάος, υλάνγκ-υλάνγκ, νότες μετάλλων

Tο σχήμα της φιάλης του αρώματος OPUS X επαναλαμβάνει το σχέδιο των προγενέστερων εκδόσεων, το σώμα της είναι αστραφτερό σε αποχρώσεις που αρχίζουν από το χρυσο-κίτρινο έως και το κόκκινο, με μία χρυσή συνολική λάμψη. Η εξωτερική χάρτινη συσκευασία παρουσιάζει μία παράσταση του διάσημου βιολιού. Το άρωμα είναι διαθέσιμο στα 100ml Eau de Parfum.

 

  

Συγγραφέας: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 

 

 


 Προηγούμενο Νiche Aρωματα Επόμενο


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: