Νiche Aρωματα Bonjour, Monsieur; Nέο από τον οίκο Frederic Malle

Bonjour, Monsieur; Nέο από τον οίκο Frederic Malle

11/05/15 12:26:19

από: Juliett Ptoyan

 
Έχουμε θαυμάσια νέα για  όλους τους οπαδούς του οίκου Editions de Parfums Frédéric Malle: στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η μάρκα θα κυκλοφορήσει ένα άρωμα σε συνεργασία με τον Bruno Jovanovic με το τίτλο Monsieur. Μία σφραγίδα ποιότητας του Monsieur είναι η απίστευτη συμπύκνωση του σε πατσουλί: πάνω από 50%; που είναι η ίδια ποσότητα από τουμπερόζα που χρησιμοποιήθηκε σε μία άλλη κλασσική έκδοση του οίκου - την έκδοση Carnal Flower.
 
Tο γραφείο PR της μάρκας επίσης δηλώνει ότι το άρωμα είναι φτιαγμένο με ένα νεοκλασσικό τρόπο ως αντίπαλο δέος στα διαδεδομένα ευρείας και γρήγορης μόδας αρώματα΄ αυτό είναι επνευσμένο από το ύφος του Alfonso de Portago, του Mark Birley, του Jose-Luis de Villalonga και του Gianni Agnelli, των γόηδων του 20ού αιώνα.
 
 
Η σύνθεση ανοίγει με τα δροσερά ακόρντα του μανταρινιού που αργότερα αναμιγνύονται με τις σιροπιαστές νότες του ρούμι και μετά μεταμορφώνεται σε μία θάλασσα από πατσουλί στην καρδιά του Monsieur. Μία ουσιώδη δόση του κέδρου και του θυμιάματος παρέχει μυστικιστικές δονήσεις. Ίχνη από βανίλια και μόσχο δένουν τις άκρες του αρώματος και δίνουν στο σκληρό μέρος της σύνθεσης ένα άγγιγμα κομψότητας.
 
 
Αυτή είναι η δεύτερη δημιουργία του Bruno Jovanovic για τις εκδόσεις Editions de Parfums Frédéric Malle' η πρώτη ήταν η Dries van Noten η οποία ήταν αξιοσημείωτη για τη νότα του πατσουλί.
 
Το Monsieur θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο του 2016' η τιμή για την φιάλη των 50 ml θα είναι $200 δολάρια , και των 100ml, $300.  
 
Θα εκδόσουμε ένα εκτεταμένο άρθρο για το Monsieur κοντά στην ημερομηνία έκδοσής του. 
 
 

Η Juliett Ptoyan είνα μία δημοσιογράφος για αρώματα που συνεργάζεται με μερικά δημοφιλή περιοδικά , οργανώνει μελέτες αρωμάτων και γράφει τακτικά στο δικό της μπλογκ, bouquetjuliett.ru.

 

 Προηγούμενο Νiche Aρωματα Επόμενο


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: