Νiche Aρωματα Hedonist Cassis by Viktoria Minya

Hedonist Cassis by Viktoria Minya

11/13/15 07:45:28

από: Sandra Raicevic Petrovic

Η Viktoria Minya παρουσίασε το τελευταίο άρωμα της συλλογής της Hedonist , το Cassis, που φθάνει ως η 4η έκδοση μετά το βασισμένο στο μέλι, μεθυστικό πρώτο άρωμα   Hedonist, το ρομαντικό και εκλεπτυσμένο Hedonist Iris, και το θηλυκό Hedonist Rose. Το Cassis ακολουθεί τις δύο προηγούμενες εκδόσεις που τιμούν συγκεκριμένα συστατικά τα οποία είναι τα σημεία εστίασης των όλων συνθέσεων τους. Μετά το τριαντάφυλλο και την ίριδα , που ήταν τα χαρακτηριστικά των προηγουμένων εκδόσεων , η Viktoria επέλεξε την εσάνς των φύλλων του φραγκοστάφυλλου της οποίας η ξινό-γλυκη γεύση ενώνεται με τις υπόλοιπες νότες για να δημιουργήσουν την αίσθηση του να είσαι ξέγνοιαστος και αέρινος ,  ανεβάζοντας τη διάθεση και  προκαλώντας το αίσθημα της απόλυτης ευτυχίας στο άτομο  που φοράει το άρωμα .

Σύμφωνα με την αρωματοποιό και ιδιοκτήτρια της συλλογής, την Viktoria, το  "HEDONIST CASSIS είναι ένα αιθέριο άρωμα που αιχμαλωτίζει τη νεότητα και την αιώνια ελευθερία με τη δριμύτητα του φραγκοστάφυλλου . Ένας αναζωογονητικός συνδυασμός του δροσερού τριαντάφυλλου Βουλγαρίας και του φρεσκοκομμένου γρασιδιού δημιουργεί ένα αρμονικό συνδυασμό με το ξύλο του κέδρου που μαγεύει και γοητεύει τον χρήστη."

VIKTORIA MINYA HEDONIST CASSIS
έκδοση του 2015

φρεσκοκομμένο γρασίδι
φύλλo φραγκοστάφυλλου απόλυτο
  Bουλγάρικο τριαντάφυλλο
ξύλο κέδρου

Η Viktoria συνεχίζει την κυκλοφορία των θηλυκών και λαμπερών φιαλών με τα κρύσταλλα  και στις νέες εκδόσεις. Μέσα στη χαρακτηριστική φιάλη κάποιος μπορεί να βρει μωβ κρύσταλλα που περιγράφουν τη σύνθεση τέλεια. Το άρωμα  Hedonist Cassis Eau de Parfum μπορείτε να το αγοράσετε στη τιμή των 155 ευρώ στην επίσημη ιστοσελίδα victoriaminya.com.

Με την αγορά κάθε φιάλης των 45ml Eau de Parfum ενός εκ των  αρωμάτων της Viktoria Minya , oi πελάτες θα λάβουν επίσης  ένα σετ δειγμάτων δωρεάν! 


 

 

 

Συγγραφέας: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 

 

 

Μετάφραση: *sophi* Προηγούμενο Νiche Aρωματα Επόμενο


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Nέα Αρώματα

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: