Νiche Aρωματα Jo Malone Mimosa & Cardamom

Jo Malone Mimosa & Cardamom

08/16/15 03:07:05

από: Sandra Raicevic Petrovic

Ο μήνας Σεπτέμβριος υποδέχεται την κυκλοφορία του νέου αρώματος του οίκου Jo Malone London's , το οποίο συνοδεύεται με επιλογή από αρωματικά προϊόντα φροντίδας του σώματος και ενός αρωματικού κεριού. Tο άρωμα αναμειγνύει τις αρωματικές και πουδρένιες νότες της μιμόζας με τις δροσερές αποχρώσεις των πικάντικων σημειώσεων του κάρδαμου. Η έκδοση JO MALONE MIMOSA & CARDAMOM ανακοινώνεται ως ένα σύγχρονο φλόραλ-ανατολίτικο άρωμα που φέρει την υπογραφή της αρωματοποιού Marie Salamagne.

Η σύνθεση του αρώματος Mimosa & Cardamom ανοίγει με τα πικάντικα αρώματα του κάρδαμου, το οποίο οδηγεί στις μελένιες, πουδρένιες και θερμές νότες της μιμόζας. Οι βασικές νότες περικλείουν τις νότες από τα φασόλια τόνκα και παρέχουν ένα θερμότερο, περισσότερο ανατολίτικο χαρακτήρα στη σύνθεση , με το να δημιουργούν μία τέλεια αντίθεση με τις δροσερές νότες των μπαχαρικών απ' το ξεκίνημα. Όπως και με τις άλλες εκδόσεις του οίκου Jo Malone, η έκδοση Mimosa & Cardamom μπορεί να αναμειχθεί με τα υπόλοιπα αρώματα του οίκου , ειδικά με τα English Pear & Freesia και  Red Roses.

JO MALONE MIMOSA & CARDAMOM


έκδοση 2015

αρωματοποιός: Marie Salamagne

κάρδαμο
μιμόζα
φασόλια τόνκα

Η κολώνια Jo Malone Mimosa & Cardamom είναι διαθέσιμη στα 30 και 100 ml Eau de Cologne, συνοδευόμενη με μία αρωματική σειρά προϊόντων φροντίδας του σώματος: το αφρόλουτρο χεριών και σώματος Body & Hand Wash (250 ml), την κρέμα σώματος Body Crème (175 ml). Tο αρωματικό κερί (200 g) με το ίδιο άρωμα είναι επίσης διαθέσιμο. Στην διαφημιστική καμπάνια του αρώματος πρωταγωνιστεί το μοντέλο από την Βραζιλία  Kamila Hansen.

 

 

   

 

 

Συγγραφέας: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

 

[email protected]

 Προηγούμενο Νiche Aρωματα Επόμενο


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: