Νiche Aρωματα Ormonde Jayne Rose Gold

Ormonde Jayne Rose Gold

05/06/16 10:41:15

από: Sandra Raicevic Petrovic

Τον Μάϊο του 2016, ο οίκος Ormonde Jayne, από το Λονδίνο, παρουσιάζει το νέο άρωμα του με μια έντονη νότα τριαντάφυλλου, το οποίο, όπως ακριβώς και το ροζ χρυσό, μετατρέπεται από τα πιο συνηθισμένα στα ασυνήθιστα. Tο νέο τριαντάφυλλο του Rose Gold είναι κατακόκκινο,  σαγηνευτικό και πλούσιο, πιο μπαρόκ από τα παραδοσιακά ανατολίτικα!

Η ισχύς στη σύνθεση του Rose Gold βρίσκεται στην ένωση του ρόδου Ταϊφ με το γαρύφαλλο και την αμπρέττη (μόσχο),  που πλαισιώνονται από ένα ξυλώδες μείγμα του ουντ και του σανδαλόξυλου, έχοντας ένα πλήρες χαρακτήρα. Η σύνθεση ανοίγει με λάιμ Σικελίας, άνθη πορτοκαλιάς, περγαμόντο και φασκόμηλο, αφήνοντας περιθώρια για το ρόδο Ταΐφ σε "απόλυτο" να κυριαρχεί στην καρδιά, ενωμένο με το γαρύφαλλο, τα άνθη γιασεμιού, την ορχιδέα και το λωτό. Η βάση αναδεικνύει ένα χαρακτήρα ανατολίτικο ξυλώδες με χορδές του ουντ σανδαλόξυλου, λάβδανου, μόσχου και του ροζ πιπεριού

ORMONDE JAYNE ROSE GOLD
έκδοση 2016

λάιμ Σικελίας, άνθη πορτοκαλιάς, φασκόμηλο, περγαμόντο
ρόδο Τάιφ απόλυτο, γαρύφαλλο απόλυτο, γιασεμί, ορχιδέα, λωτός,
ξύλο ουντ, σανδαλόξυλο, αμπρέττη, ροζ πιπέρι, λάβδανο

Η έκδοση Ormonde Jayne Rose Gold είναι διαθέσιμη ως 120 ml Parfum στην τιμή των 345 λιρών Αγγλίας. H πολυτελής έκδοση παρουσιάστηκε στα Harrods. Ο φωτογράφος της διαφημιστικής εκστρατείας, η οποία παρουσιάζει ένα φιαλίδιο του αρώματος να αναδύεται μέσα από αγκάθια και πολλά τριαντάφυλλα σε ροζ-χρυσό, είναι ο Xavier Young, ενώ η διευθύντρια του καλλιτεχνικού είναι η Linda Pilkington, ιδιοκτήτρια και ιδρύτρια του Ormonde Jayne London.

 

   

Συγγραφέας: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 

 

 


 Προηγούμενο Νiche Aρωματα Επόμενο


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Nέα Αρώματα

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: