Νiche Aρωματα Pantheon Roma Trastevere

Pantheon Roma Trastevere

11/26/15 00:59:47

από: Sandra Raicevic Petrovic

Ως το πέμπτο άρωμα της συλλογής  niche αρωμάτων του, ο οίκος Pantheon Roma παρουσιάζει το Trastevere, εμπνευσμένο από μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Ιταλίας . Το Trastevere έρχεται δύο χρόνια μετά από τις εκδόσεις Donna MargheritaIl GiardinoNotte d'Amore και Raffaello, που παρουσιάστηκαν αποκλειστικά στην έκθεση Esxence 2013. Tο νέο άρωμα επίσης έκανε πρεμιέρα στην εικαστική έκθεση αρώματος στο Μιλάνο, την Esxence, τον Μάρτιο του 2015. 

"Η απίστευτη ιστορία αγάπης του Raffaello Sanzio που ενέπνευσε τη μάρκα εμπλουτίζεται με ένα νέο άρωμα ως μία αρωματική εκδοχή της ρωμαϊκής συνοικίας η οποία αποτελεί μέρος της όλης ιστορίας. Το Τραστέβερε(Trastevere) θεωρήθηκε το κέντρο της αρτοποιίας στη Ρώμη, λόγω του μεγάλου αριθμού των αρτοποιών που εργάζονταν εκεί. Περπατώντας στα στενά δρομάκια, οι μυρωδιές του ψωμιού και των γλυκών αναμειγνύονταν ευχάριστα μαζί" - Δελτίο Τύπου από  Pantheon Roma

Η σύνθεση του νέου αρώματος Trastevere ανακοινώθηκε ως gourmand αλλά ερμηνεύθηκε με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Αυτή είναι μία δημιουργία του αρωματοποιού Αrturetto Landi και βασίζεται πάνω σε μία χορδή της Artemisia Pallens (Davana), περιτριγυρισμένης με νότες κάστανου, βανίλιας και ανθών γιασεμιού. Tο άρωμα θυμίζει την χρονική περίοδο όπου η ιστορία εξελίχθηκε, όταν η περιοχή Trastevere ήταν το επίκεντρο της ζαχαροπλαστικής, του ψωμιού και των νεαρών γυναικών. 

Pantheon Rome Trastevere
έκδοση 2015

νότες κλειδιά:
αρτεμισία, κρέμα κάστανου, άνθη γιασεμιού, βανίλια

Το Trastevere είναι διαθέσιμο ως 50ml Extrait de Parfum, στη τιμή των 138 ευρώ.

 

Δελτίο Τύπου Pantheon Roma
Φωτογραφίες από Pantheon Roma, FB Pantheon Roma

 

 

 

  

Συγγραφέας: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Fragrantica Executive Editor, Writer and Designer

[email protected]

 

 

 

Μετάφραση:*sophi*
 Προηγούμενο Νiche Aρωματα Επόμενο


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: