Νiche Aρωματα To νέο Aerin Rose de Grasse d’Or

To νέο Aerin Rose de Grasse d’Or

11/08/16 05:26:11

από: Elena Knezhevich


Το λανσάρισμα του νέου αρώματος Aerin Rose de Grasse d’Or, την πολυτελή διάδοχο του αρχικού Rose de Grasse ανακοίνωσε μόλις η Aerin Lauder δίνοντας έτσι νέες διαστάσεις στην πολυτελή σειρά Premier Collection από το 2015.

Tο νέο Rose de Grasse d’Or θα ακολουθήσει την γενική κατεύθυνση του Grasse rose του προηγούμενου αρώματος, αλλά θα είναι μία εντελώς νέα σύνθεση, όπως μας διαβεβαιώνει η εταιρεία Estee Lauder.
 


Aπό τις πληροφορίες που έχουμε μέχρις στιγμής, η νέα έκδοση θα έχει έναν ανατολίτικο αέρα, κρίνοντας από τον συνδυασμό ξυλαλόης (aoudh) και νοτών δέρματος στην βάση. Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό Allure, το νέο άρωμα θα διατεθεί στην λιανική αγορά προς $950 για 3.4 fl. oz. (100 ml) και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικώς μέσω του καταστήματος Saks Fifth Avenue, στην Νέα Υόρκη. Το περιοδικό καλεί τους αναγνώστες του να κάνουν οικονομία για το πολυτελές μπουκάλι. Η διάθεση του συλλεκτικού αρώματος θα είναι περιορισμένη σε αριθμημένα μπουκάλια και θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017.
 


Νότες: τριαντάφυλο Βουλγαρίας, κέδρος, πατσουλί, ξυλαλόη (oud), νότες δέρματος και μόσχος.
 


Το Rose de Grasse d’Or, σε ένα "χρυσό περίβλημα", είναι το πρώτο υπερπολυτελές άρωμα από την Aerin παρόλο που και το προηγούμενο  Rose de Grasse ήταν ήδη αρκετά ακριβότερο από τα υπόλοιπα αρώματα της σειράς ($195 έναντι $115).

Η Aerin Lauder ξεκίνησε την προσωπική της μπράντα καλλυντικών κι αρωματικών κάτω από την αιγίδα της Estee Lauder το 2012. Τα αρώματα Aerin εξερευνούν κλασσικά αρωματικά θέματα, κυρίως ανθικά, με υπανικτικά ονόματα και ένα σχεδιασμό που σε κερδίζει αμέσως. Τα περισσότερα από τα αρώματα έχουν συμπληρωματικά προϊόντα μπάνιου και σώματος καθώς και μια συσκευασία roller ball μινιατούρας.
 

Source: Estee Lauder, Allure

 

Elena Knezhevich founded Fragrantica together with Zoran Knezevic in 2007. Since then Elena has taken care of its design and content as the Editor-in-Chief.

Elena was born in Russia, studied Slavic languages and literature in Moscow, and lived in Sarajevo and Belgrade, where the idea of Fragrantica was born. Now she resides in California.

"I have had a nomadic life style since I was born, changing homes, cities and countries. I love having this island on the Internet that I built myself, to reach from everywhere and feel at home."

 Προηγούμενο Νiche Aρωματα Επόμενο


Advertisement

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Advertisement

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: