Σχεδιαστές » A » Αρωματικο Ξυλωδη « Ομάδες

Acqua di Portofino Acqua di Portofino για γυναίκες και άνδρες

Acqua di Portofino Acqua di Portofino για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
aromatic
κιτρωδες
φρέσκο πικάντικο
θερμό πικάντικο
λευκό φλoράλ
άρωμα μόσχου
Εικόνες
Acqua di Portofino Acqua di Portofino για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Acqua di Portofino Acqua di Portofino για γυναίκες και άνδρες Εικόνες

Acqua di Portofino από Acqua di Portofino είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Acqua di Portofino κυκλοφόρησε το έτος 2000. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Maurizio Cerizza. Οι νότες κορυφής είναι εστραγκόν, μανταρίνι και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, κόλιανδρος, Λεβάντα, πιτόσπορο και Κάρδαμο; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Μόσχος και Βέτιβερ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
εστραγκόν μανταρίνι λεμόνι

Μεσαίες Nότες
μοσχοκάρυδο κόλιανδρος Λεβάντα πιτόσπορο Κάρδαμο

Βασικές Nότες
πατσουλί Μόσχος Βέτιβερ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Acqua di Portofino by Acqua di Portofino.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Acqua di Portofino Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Acqua di Portofino Acqua di Portofino fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Acqua di Portofino Acqua di Portofino, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Acqua di Portofino by Acqua di Portofino. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Acqua di Portofino by Acqua di Portofino αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Ξυλωδη
Yves Saint Laurent Jazz Diptyque Virgilio Aveda Yatra L`Erbolario Corteccia (Bark) Avon Mesmerize for Women Odori Gli Odori Tonino Lamborghini Forza Dorissima Narziß (Narziss) Caswell Massey Greenbriar Joop! Joop! Go Hot Contact LR Agent XY Mansfield Georges Feghali Monte Carlo Atomes Crochus

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: