Σχεδιαστές » A » Ξυλωδη Ανατολιτικο « Ομάδες

Mukhamria Maliki Al Haramain Perfumes για άνδρες

Mukhamria Maliki Al Haramain Perfumes για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
θερμό πικάντικο
πουδρα
ουντ
κεχριμπάρι
balsamic

Mukhamria Maliki από Al Haramain Perfumes είναι ένα Ξυλωδη Ανατολιτικο άρωμα για άνδρες. Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, σαφράν και Μόσχος; οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, πατσουλί, Βέτιβερ και Βανίλια; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Κεχριμπάρι, κρίνος, Βιολέτα και Ουντ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γιασεμί σαφράν Μόσχος

Μεσαίες Nότες
τριαντάφυλλο πατσουλί Βέτιβερ Βανίλια

Βασικές Nότες
σανδαλόξυλο Κεχριμπάρι κρίνος Βιολέτα Ουντ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Mukhamria Maliki by Al Haramain Perfumes.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Mukhamria Maliki Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Al Haramain Perfumes Mukhamria Maliki fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Al Haramain Perfumes Mukhamria Maliki, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Mukhamria Maliki by Al Haramain Perfumes. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Mukhamria Maliki by Al Haramain Perfumes αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Ανατολιτικο
Chevignon Chevignon For Men Al-Rehab Rehab Giorgio Beverly Hills Giorgio for Men Alexander McQueen Kingdom Limited Edition Sonia Rykiel Le Parfum Zirh Corduroy Estée Lauder Pleasures Sandalwood Amber Splash Mugler A*Men Pure Malt DSH Perfumes Jitterbug for Men Montale Louban Yves Saint Laurent Belle d`Opium FUBU Plush

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: