Σχεδιαστές » B » Ξυλωδη Ανατολιτικο « Ομάδες

Blue Sapphire Boadicea the Victorious για γυναίκες και άνδρες

Blue Sapphire Boadicea the Victorious για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ουντ
πατσουλί
θερμό πικάντικο
βότανο
ρόδο
aromatic
Εικόνες
Blue Sapphire Boadicea the Victorious για γυναίκες και άνδρες Εικόνες

Blue Sapphire από Boadicea the Victorious είναι ένα Ξυλωδη Ανατολιτικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Blue Sapphire κυκλοφόρησε το έτος 2013. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Christian Provenzano. Οι νότες κορυφής είναι λεμόνι, Χαμομήλι, φασκόμηλο, σαφράν και Ταγκέτες; οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, Ινδικό γιασεμί και μανόλια; οι νότες της βάσης είναι Ουντ, πατσουλί και Κεχριμπάρι.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
λεμόνι Χαμομήλι φασκόμηλο σαφράν Ταγκέτες

Μεσαίες Nότες
τριαντάφυλλο Ινδικό γιασεμί μανόλια

Βασικές Nότες
Ουντ πατσουλί Κεχριμπάρι

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Blue Sapphire by Boadicea the Victorious.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Blue Sapphire Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Boadicea the Victorious Blue Sapphire fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Boadicea the Victorious Blue Sapphire, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Blue Sapphire by Boadicea the Victorious. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Blue Sapphire by Boadicea the Victorious αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

beauty at ebay
Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Ανατολιτικο
Calvin Klein Truth Byblos Blu Men Cool Marc O`Polo Marc O`Polo Midsummer Man Aubusson man.aubusson Alexandra de Markoff Enigma DSH Perfumes Vetyver Histoires de Parfums 1740 Marquis de Sade Rasasi Jaish Fragonard Eau de Hongrie Black Phoenix Alchemy Lab Sky City (After) Jeanne Arthes Les Lions D'Arthes Men Swiss Arabian Dehn El Ood Сambodi

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: