Σχεδιαστές » B » Κιτρο « Ομάδες

Energizer Boadicea the Victorious για γυναίκες και άνδρες

Energizer Boadicea the Victorious για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
aromatic
πράσινο
φρέσκο πικάντικο
fresh
ξυλώδες

Energizer από Boadicea the Victorious είναι ένα Κιτρο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Energizer κυκλοφόρησε το έτος 2008. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι John Stephen. Οι νότες κορυφής είναι Εσπεριδοειδή, λάιμ, γκρειπ φρουτ, Περγαμόντο και Πετιτ γκρέιν; οι μεσαίες νότες είναι Μόσχος, πορτοκάλι και λεμόνι; η νότα της βάσης είναι βετιβέρ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Εσπεριδοειδή λάιμ γκρειπ φρουτ Περγαμόντο Πετιτ γκρέιν

Μεσαίες Nότες
Μόσχος πορτοκάλι λεμόνι

Βασικές Nότες
βετιβέρ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Energizer by Boadicea the Victorious.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Energizer Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Boadicea the Victorious Energizer fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Boadicea the Victorious Energizer, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Energizer by Boadicea the Victorious. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Energizer by Boadicea the Victorious αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Κιτρο
Donna Karan DKNY Be Delicious Picnic in the Park for Men Bath and Body Works Pink Grapefruit Creed Zeste Mandarine Pamplemousse Geo. F. Trumper Extract of Limes Cologne Tommy Hilfiger Tommy Jeans Carolina Herrera 212 H2O Antica Farmacista Grapefruit O Boticario Linked He M. Micallef Les 4 Saisons: Ete Demeter Fragrance Little Twin Stars Ortigia Sicilia Sicilian Lime Acqua di Genova Fontana di Trevi XII

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: