Σχεδιαστές » B » Ανατολιτικο « Ομάδες

Jaipur Homme Fraicheur Epicee Boucheron για άνδρες

Jaipur Homme Fraicheur Epicee Boucheron για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
κεχριμπάρι
κανέλα
θερμό πικάντικο
aromatic

Jaipur Homme Fraicheur Epicee από Boucheron είναι ένα Ανατολιτικο άρωμα για άνδρες. Jaipur Homme Fraicheur Epicee κυκλοφόρησε το έτος 2004. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι κόλιανδρος και παιώνια; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι και Κανέλα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
πορτοκάλι Περγαμόντο

Μεσαίες Nότες
κόλιανδρος παιώνια

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι Κανέλα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Jaipur Homme Fraicheur Epicee by Boucheron.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Jaipur Homme Fraicheur Epicee Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Boucheron Jaipur Homme Fraicheur Epicee fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Boucheron Jaipur Homme Fraicheur Epicee, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Jaipur Homme Fraicheur Epicee by Boucheron. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Jaipur Homme Fraicheur Epicee by Boucheron αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολιτικο
Lalique Lalique Le Parfum Yves Rocher Neonatura Cocoon Valentino Very Valentino for Men Houbigant Chantilly Boucheron Jaipur Homme Fraicheur Missoni Missoni The Body Shop Juba Perfume Oil Demeter Fragrance Junior Mints Antonio Banderas Spirit VIP for Men Jessica McClintock Scott McClintock Renee Musk Roger Vivier L’Ambre

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: