Σχεδιαστές » B » Αρωματικο Ξυλωδη « Ομάδες

The Beat for Men Burberry για άνδρες

The Beat for Men Burberry για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 3
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 2 Το είχα : 1

Κυριες Συμφωνίες
φρέσκο πικάντικο
ξυλώδες
κιτρωδες
aromatic
πράσινο
βότανο
Εικόνες
The Beat for Men Burberry για άνδρες Εικόνες The Beat for Men Burberry για άνδρες Εικόνες The Beat for Men Burberry για άνδρες Εικόνες The Beat for Men Burberry για άνδρες Εικόνες The Beat for Men Burberry για άνδρες Εικόνες

The Beat for Men από Burberry είναι ένα Αρωματικο Ξυλωδη άρωμα για άνδρες. The Beat for Men κυκλοφόρησε το έτος 2008. The Beat for Men έχει δημιουργηθεί από Olivier Polge και Domitille Bertier. Οι νότες κορυφής είναι πιπέρι μαύρο, Kίτρο και Βιολέτα; οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι και Θυμάρι; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ και νότες ξύλων.

Perfume rating: 2.33 out of 5 with 3 votes.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
πιπέρι μαύρο Kίτρο Βιολέτα

Μεσαίες Nότες
Γεράνι Θυμάρι

Βασικές Nότες
Βέτιβερ νότες  ξύλων

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about The Beat for Men by Burberry.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

The Beat for Men Σχόλια Αρωμάτων

Dorian Belmont
Dorian Belmont

Άν και η συνολική του παρουσίαση (σχεδιασμός μπουκαλιού και χρώμα) είναι αρκετά αξιόλογη, σαν άρωμα θα το χαρακτήριζα πολύ απογοητευτικό.

Όλα τα επιμέρους συστατικά απο τα οποία αποτελείται είναι αρκετά εμφανή (σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό), με επικρατέστερο το πιπέρι. Είναι όμως τόσο έντονο και υπερβολικό που κατα την γνώμη μου κάπου χάνει την μπάλα.

Είναι σάν μία μάχη ανάμεσα στην μυρωδιά του πιπεριού με την μυρωδιά του κίτρου, της βιολέτας και του γερανιού, με την πρώτη να νικά τις υπόλοιπες κατα κράτος, δίνοντας στο άρωμα ένα εξαιρετικά επιθετικό προφίλ.

Απευθύνεται φαντάζομαι περισσότερο σε teenagers, έχει πολύ μεγάλη διάρκεια στο δέρμα, ενώ λόγω του extreme χαρακτήρα του εμπίπτει στην κατηγορία των "love it or hate it" αρωμάτων.

Mar
27
2014

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Burberry The Beat for Men fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Burberry The Beat for Men, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει The Beat for Men by Burberry. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για The Beat for Men by Burberry αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Ξυλωδη
Christian Audigier Ed Hardy Men's EDT Paco Rabanne Ultraviolet Man Aurore Borealis Edition Azzaro Silver Black Guerlain Brume d'Automne Bijan Bijan Style Men Etat Libre d`Orange Eloge du Traitre Esprit Groovy Life by Esprit Summer Edition Man Mexx Mexx Black for Him Lotto Gravity Power for Men DSH Perfumes The´ du Monde Ralph Lauren Big Pony 1 Pierre Guillaume Fareb

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: