Σχεδιαστές » C » Λουλούδενιο Αλδεϋδης « Ομάδες

Chanel N°22 Chanel για γυναίκες

Chanel N°22 Chanel για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 2
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 1 Το είχα : 1 Το θέλω: 1

Κυριες Συμφωνίες
λευκό φλoράλ
φλοράλ
ξυλώδες
πουδρα
κίτρινο φλόραλ
Εικόνες
Chanel N°22 Chanel για γυναίκες Εικόνες

Chanel N°22 από Chanel είναι ένα Λουλούδενιο Αλδεϋδης άρωμα για γυναίκες. Chanel N°22 κυκλοφόρησε το έτος 1922. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Ernest Beaux. Οι νότες κορυφής είναι τουμπερόζα, κρίνος, νερόλι, κρίνο της κοιλάδας, άνθη πορτοκαλιάς και Αλδεϋδες; οι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, λευκό τριαντάφυλλο, γιασεμί και Υλάνγκ Υλάνγκ; οι νότες της βάσης είναι ίριδα, Βανίλια και Βέτιβερ.

Perfume rating: 4.50 out of 5 with 2 votes.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
τουμπερόζα κρίνος νερόλι κρίνο της κοιλάδας άνθη πορτοκαλιάς Αλδεϋδες

Μεσαίες Nότες
μοσχοκάρυδο λευκό τριαντάφυλλο γιασεμί Υλάνγκ Υλάνγκ

Βασικές Nότες
ίριδα Βανίλια Βέτιβερ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 1
 
Πολύ Καλή 1
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 1
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Chanel N°22 by Chanel.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Chanel N°22 Σχόλια Αρωμάτων

elena vosnaki
elena vosnaki

Η πεμπτουσία του αλδευδικού αρώματος έρχεται από τον οίκο που καθιέρωσε (αν και ΔΕΝ ήταν ο πρώτος που τις χρησιμοποίησε)τις αλειφατικές αλδεύδες, δηλαδή μια συγκεκριμένη "ακολουθία" ενώσεων που ανιχνεύονται μεν στην φύση αλλά παρασκευάζονται συνθετικά στο εργαστήριο για την αρωματοποιία. Το αποτέλεσμα είναι λαμπερό σαν φρεσκοπλυμένη μπουγάδα, αστραφτερό σαν λεμόνι και ρόδο, ελαφρά πουδρέ σαν παλιομοδίτικα προιόντα περιποίησης.

Στο Νο.22 της Σανέλ οι αλειφατικές αλδεύδες φτάνουν στο ζενίθ τους και συνδυάζονται με μία νότα θυμιάματος που δημιουργεί έναν πανέξυπνο συνειρμό. Οι αλδεύδες θυμίζουν λεμόνι και "σβησμένο κερί" ως οσφρητικό προφίλ. Το θυμίαμα, που χρησιμοποιεί λιβάνι Αιθιοπίας και Ομάν, θυμίζει κι αυτό λεμόνι και σβησμένα κεριά. Το πρώτο γιατί ανήκει στο οσφρητικό προφίλ του συστατικού του ίδιου. Το δεύτερο όμως γιατί το θυμίαμα χρησιμοποιείται κατεξοχήν στην...εκκλησία...μαζί με κεριά.

Ήταν ο Ερνέστ Μπώ που είχε την "μαγική" ιδέα και έκτοτε οι αναζητητές του καθαρότερου, γλυκύτερου και πιο ιδιαίτερου σαπουνέ αρώματος έχουν την ιδανική πρόταση. Το White Linen της Estee Lauder ανάβει κεράκια στο είδωλό του. Πόσο καίριο!

Aug
11
2016

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Chanel Chanel N°22 fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Chanel Chanel N°22, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Chanel N°22 by Chanel. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Chanel N°22 by Chanel αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλούδενιο Αλδεϋδης
Estée Lauder White Linen Breeze Amouage Amouage Gold pour Femme Moschino L`Eau Cheap and Chic Bill Blass Amazing Maurer & Wirtz Nonchalance E. Coudray Musc Et Freesia Givenchy L`Interdit Molyneux Vivre O Boticario Nativa Spa  Rose + Cassis Vertigo Parfums Vertigo Vicky Tiel Couture Anne Klein Anne Klein

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: