Σχεδιαστές » C » Κιτρο « Ομάδες

Cruise Collection Escale a Parati Christian Dior για γυναίκες και άνδρες

Cruise Collection Escale a Parati Christian Dior για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
πράσινο
aromatic
ξυλώδες
fresh

Cruise Collection Escale a Parati από Christian Dior είναι ένα Κιτρο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Cruise Collection Escale a Parati κυκλοφόρησε το έτος 2012. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Francois Demachy. Οι νότες κορυφής είναι Πετιτ γκρέιν, λεμόνι και Νεράντζι; οι μεσαίες νότες είναι Παλλισανδρος, Κανέλα, μέντα και κόκκινα μούρα; οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα και νότες ξύλων.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Πετιτ γκρέιν λεμόνι Νεράντζι

Μεσαίες Nότες
Παλλισανδρος Κανέλα μέντα κόκκινα μούρα

Βασικές Nότες
σπόρος Τόνκα νότες ξύλων

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Cruise Collection Escale a Parati by Christian Dior.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Cruise Collection Escale a Parati Σχόλια Αρωμάτων

nefeli
nefeli

Είναι ένα άρωμα που εμένα, μου μυρίζει σαν χυμό απο βότανα... Αν και λατρεύω τον οίκο του Cristian Dior, αυτό το άρωμα δεν μου αρέσει καθόλου!

Jan
01
2014

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Christian Dior Cruise Collection Escale a Parati fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Christian Dior Cruise Collection Escale a Parati, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Cruise Collection Escale a Parati by Christian Dior. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Cruise Collection Escale a Parati by Christian Dior αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Κιτρο
Paco Rabanne Paco Energy L`Erbolario Bergamot Chanel Les Exclusifs de Chanel Eau de Cologne Tonatto Profumi Iss Creed Orange Spice Penhaligon`s Extract of Limes Clean Summer Linen Bond No 9 Texas Acqua di Genova Fontana di Trevi XII Le Labo Orange Discrete Lush Big Gump`s Baroque Pearl

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: