Σχεδιαστές » C » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

J`Adore Summer Fragrance Christian Dior για γυναίκες

J`Adore Summer Fragrance Christian Dior για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το είχα : 1

Κυριες Συμφωνίες
φλοράλ
φρουτώδες
γλυκό
λευκό φλoράλ
κιτρωδες
πουδρα

J`Adore Summer Fragrance από Christian Dior είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες. J`Adore Summer Fragrance κυκλοφόρησε το έτος 2004. Οι νότες κορυφής είναι Σαμπάκα και Μανταριν ορανζ; οι μεσαίες νότες είναι ορχιδέα, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και Βιολέτα; οι νότες της βάσης είναι δαμάσκηνο, νότες ξύλων και Βατόμουρο.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Σαμπάκα Μανταριν ορανζ

Μεσαίες Nότες
ορχιδέα γιασεμί κρίνο της κοιλάδας Βιολέτα

Βασικές Nότες
δαμάσκηνο νότες ξύλων Βατόμουρο

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about J`Adore Summer Fragrance by Christian Dior.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

J`Adore Summer Fragrance Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Christian Dior J`Adore Summer Fragrance fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Christian Dior J`Adore Summer Fragrance, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει J`Adore Summer Fragrance by Christian Dior. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για J`Adore Summer Fragrance by Christian Dior αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Cafe Parfums Cafe-Cafe Puro Salvador Dali RubyLips Salvador Dali Laguna Gloria Vanderbilt V Betty Barclay Smaragd LR Carmen Electra Donna Karan DKNY Be Delicious Charmingly Delicious Harajuku Lovers Harajuku Lovers Music Sarantis B.U. Dreamy Van Gils Tendenza Arno Sorel Jardins de Babel Hesperides Kristel Saint Martin Orientalia

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: