Σχεδιαστές » D E » Πρασινο Λουλουδενιο « Ομάδες

Roses des Vents Est Dorin για γυναίκες

Roses des Vents Est Dorin για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
πράσινο
κιτρωδες
ξυλώδες
aromatic
φλοράλ
Εικόνες
Roses des Vents Est Dorin για γυναίκες Εικόνες Roses des Vents Est Dorin για γυναίκες Εικόνες Roses des Vents Est Dorin για γυναίκες Εικόνες Roses des Vents Est Dorin για γυναίκες Εικόνες

Roses des Vents Est από Dorin είναι ένα Πρασινο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Οι νότες κορυφής είναι γάλβανο, Περγαμόντο, γκρειπ φρουτ, Αμάλφι λεμόνι, μανταρίνι, Φραγκοστάφυλλο και φύλλο ντοματιάς; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, υάκυνθος, Υλάνγκ Υλάνγκ, ρίζωμα ίρις, κρίνο της κοιλάδας, ροδάκινο και φρούτο του πάθους; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ και σανδαλόξυλο.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γάλβανο Περγαμόντο γκρειπ φρουτ Αμάλφι λεμόνι μανταρίνι Φραγκοστάφυλλο φύλλο ντοματιάς

Μεσαίες Nότες
γιασεμί υάκυνθος Υλάνγκ Υλάνγκ ρίζωμα ίρις κρίνο της κοιλάδας ροδάκινο φρούτο του πάθους

Βασικές Nότες
Βέτιβερ σανδαλόξυλο

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Roses des Vents Est by Dorin.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Roses des Vents Est Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Dorin Roses des Vents Est fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Dorin Roses des Vents Est, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Roses des Vents Est by Dorin. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Roses des Vents Est by Dorin αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Πρασινο Λουλουδενιο
Lancome Climat Carolina Herrera AquaFlore CB I Hate Perfume I am a Dandelion Roberto Verino VV Perry Ellis Perry Woman Tous Violet Marc O`Polo Marc O`Polo Pure Green Woman Absolument Parfumeur Absolument Absinthe Miya Shinma Feuillage vert Annick Goutal Des Lys Charriol Tourmaline Bronnley Orchid

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: