Σχεδιαστές » D E » Φουγκερ Ανατολης « Ομάδες

Apparition Homme Intense Emanuel Ungaro για άνδρες

Apparition Homme Intense Emanuel Ungaro για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
γλυκό
απαλό πικάντικο
βανίλια
ξινό
κεχριμπάρι

Apparition Homme Intense από Emanuel Ungaro είναι ένα Φουγκερ Ανατολης άρωμα για άνδρες. Apparition Homme Intense κυκλοφόρησε το έτος 2007. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Olivier Polge. Οι νότες κορυφής είναι ραβέντι και Μανταριν ορανζ; οι μεσαίες νότες είναι κόλιανδρος, τσάι και αστεροειδής γλυκάνισος; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, Βανίλια και γλυκόρριζα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
ραβέντι Μανταριν ορανζ

Μεσαίες Nότες
κόλιανδρος τσάι αστεροειδής γλυκάνισος

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι Βανίλια γλυκόρριζα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Apparition Homme Intense by Emanuel Ungaro.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Apparition Homme Intense Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Emanuel Ungaro Apparition Homme Intense fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Emanuel Ungaro Apparition Homme Intense, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Apparition Homme Intense by Emanuel Ungaro. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Apparition Homme Intense by Emanuel Ungaro αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φουγκερ Ανατολης
Puma Flowing Man Joop! Joop! Homme Guess Guess Suede Mauboussin Mauboussin Homme Jean Patou Patou pour Homme Bijan Bijan Men Armand Basi Silver Nature Rochas Monsieur Rochas Stephanie de Saint-Aignan Un The Au Sahara Chiemsee Revolution! Luciano Soprani Luciano Soprani Social Creatures Utopian

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: