Σχεδιαστές » D E » Πρασινο Συπρέ « Ομάδες

Ungaro pour L'Homme III Emanuel Ungaro για άνδρες

Ungaro pour L'Homme III Emanuel Ungaro για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 2 Το είχα : 1 Το θέλω: 1

Κυριες Συμφωνίες
aromatic
ξυλώδες
φρέσκο πικάντικο
ρόδο
βότκα
βότανο
Εικόνες
Ungaro pour L'Homme III Emanuel Ungaro για άνδρες Εικόνες

Ungaro pour L'Homme III από Emanuel Ungaro είναι ένα Πρασινο Συπρέ άρωμα για άνδρες. Ungaro pour L'Homme III κυκλοφόρησε το έτος 1993. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι , Μαχόγκανι, κόλιανδρος, Λεβάντα, Βότκα, φασκόμηλο και λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο και Γεράνι; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, πατσουλί, Μόσχος, βρύα δριός, Βέτιβερ και Κέδρος.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 1 votes.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
πορτοκάλι Μαχόγκανι κόλιανδρος Λεβάντα Βότκα φασκόμηλο λεμόνι

Μεσαίες Nότες
γιασεμί κρίνο της κοιλάδας τριαντάφυλλο Γεράνι

Βασικές Nότες
σανδαλόξυλο πατσουλί Μόσχος βρύα δριός Βέτιβερ Κέδρος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 1
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 1
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Ungaro pour L'Homme III by Emanuel Ungaro.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Ungaro pour L'Homme III Σχόλια Αρωμάτων

ροδοπεταλα
ροδοπεταλα

Έχω να κάνω μία ουσιαστική δήλωση για αυτό το άρωμα:Είναι Το πιο μοναδικό άρωμα deigners που απευθύνεται σε ανδρικό κοινό αυτή τη στιγμή(προσωπική μου άποψη). Δεν γνωρίζω για πόσο ακόμα θα υπάρχει στην αγορά αλλά πραγματικά αξίζει.

Mar
11
2016

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Emanuel Ungaro Ungaro pour L'Homme III fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Emanuel Ungaro Ungaro pour L'Homme III, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Ungaro pour L'Homme III by Emanuel Ungaro. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Ungaro pour L'Homme III by Emanuel Ungaro αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Πρασινο Συπρέ
Calvin Klein Escape Monotheme Fine Fragrances Venezia Green Tea Perry Ellis Perry Man Airness Power Instinct Molinard Une Souris Verte Jardin de France The vert Aftelier Trevert Krigler Good Fir 11 Truefitt & Hill Grafton Thymes Lavender Jacques Bogart Eau Fresh Adolfo Dominguez Te Verde

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: