Σχεδιαστές » F-H » Ξυλωδη Ανατολιτικο « Ομάδες

Vetiver Extraordinaire Frederic Malle για άνδρες

Vetiver Extraordinaire Frederic Malle για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το είχα : 1 Το θέλω: 1

Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
aromatic
κιτρωδες
γήινο
πράσινο
Εικόνες
Vetiver Extraordinaire Frederic Malle για άνδρες Εικόνες

Vetiver Extraordinaire από Frederic Malle είναι ένα Ξυλωδη Ανατολιτικο άρωμα για άνδρες. Vetiver Extraordinaire κυκλοφόρησε το έτος 2002. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Dominique Ropion. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο και Νεράντζι; οι μεσαίες νότες είναι ροζ πιπέρι, γαρίφαλο και Βέτιβερ; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Κέδρος, βρύα δριός, μύρο και Μόσχος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Περγαμόντο Νεράντζι

Μεσαίες Nότες
ροζ πιπέρι γαρίφαλο Βέτιβερ

Βασικές Nότες
σανδαλόξυλο Κέδρος βρύα δριός μύρο Μόσχος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Vetiver Extraordinaire by Frederic Malle.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Vetiver Extraordinaire Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Frederic Malle Vetiver Extraordinaire fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Frederic Malle Vetiver Extraordinaire, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Vetiver Extraordinaire by Frederic Malle. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Vetiver Extraordinaire by Frederic Malle αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Ανατολιτικο
Armand Basi Basi Femme Cacharel Nemo Christian Dior Fahrenheit 32 Salvatore Ferragamo F by Ferragamo Pour Homme Marc O`Polo Marc O`Polo Midsummer Man Pierre Guillaume PG02 Coze Lorenzo Villoresi Alamut Nez a Nez Marron Chic Atelier Flou Black Purple DSH Perfumes Jitterbug for Men Loriblu Sensual Seduction Man Angel Schlesser Oriental Dream

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: