Σχεδιαστές » I-K » Υδατινο Αρωματικο « Ομάδες

Conchiglie Verdi Il Profumiere για γυναίκες και άνδρες

Conchiglie Verdi Il Profumiere για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
aromatic
ξυλώδες
βότανο
φρέσκο πικάντικο
βανίλια

Conchiglie Verdi από Il Profumiere είναι ένα Υδατινο Αρωματικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Massimiliano Torti. Οι νότες κορυφής είναι Κυπαρίσσι, Θυμάρι και θαλασσινές νότες; οι μεσαίες νότες είναι Παλλισανδρος, μύρτιλο, ηλιοτρόπιο και Κέδρος; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, Βανίλια και λευκός μόσχος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Κυπαρίσσι Θυμάρι θαλασσινές νότες

Μεσαίες Nότες
Παλλισανδρος μύρτιλο ηλιοτρόπιο Κέδρος

Βασικές Nότες
πατσουλί Βανίλια λευκός μόσχος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Conchiglie Verdi by Il Profumiere.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Conchiglie Verdi Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Il Profumiere Conchiglie Verdi fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Il Profumiere Conchiglie Verdi, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Conchiglie Verdi by Il Profumiere. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Conchiglie Verdi by Il Profumiere αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Υδατινο Αρωματικο
Giorgio Armani Acqua di Gio Mexx Mexx Ice Touch Man Bvlgari Aqua Pour Homme Edition Limitee L`Erbolario Periplo Nautica Oceans O Boticario Xtreme Bella Bellissima Perfect Man Alternative Bath and Body Works Ocean Black Phoenix Alchemy Lab Mr. Qubit Carol`s Daughter Ocean Burberry Burberry Sport Ice for Men Roccobarocco Piazza di Spagna Uomo

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: