Σχεδιαστές » I-K » « Ομάδες

Extravieille Jardin de France για γυναίκες και άνδρες

Extravieille Jardin de France για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
aromatic
λευκό φλoράλ
πράσινο
άρωμα μόσχου
φρέσκο πικάντικο
Εικόνες
Extravieille Jardin de France για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Extravieille Jardin de France για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Extravieille Jardin de France για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Extravieille Jardin de France για γυναίκες και άνδρες Εικόνες

Extravieille από Jardin de France είναι ένα άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Expressions Parfumees Grasse. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι και Αμάλφι λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι Λεβάντα, Ευκάλυπτος, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής και Πετιτ γκρέιν; η νότα της βάσης είναι Μόσχος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
πορτοκάλι Αμάλφι λεμόνι

Μεσαίες Nότες
Λεβάντα Ευκάλυπτος άνθος πορτοκαλιού Αφρικής Πετιτ γκρέιν

Βασικές Nότες
Μόσχος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Extravieille by Jardin de France.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Extravieille Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Jardin de France Extravieille fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Jardin de France Extravieille, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Extravieille by Jardin de France. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Extravieille by Jardin de France αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα
Pacifica Hawaiian Ruby Guava Reminiscence Patchouli pour Homme Harald Gloockler Pompoos With Love Keiko Mecheri Crystal D`Ambre Roberto Cavalli Serpentine Silver Masaki Matsushima Masaki Art S.T. Dupont S.T. Dupont Essence Pure ICE Pour Femme Keiko Mecheri Iris d`Argent Cinq Mondes Huile Somptueuse de l'Orient Yves Rocher Cerise Bigarreau Parfums Elite Miss Elite Jean Patou Que sais je?

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: