Σχεδιαστές » I-K » Πρασινο Συπρέ « Ομάδες

Tabac Jardin de France για γυναίκες και άνδρες

Tabac Jardin de France για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
θερμό πικάντικο
πουδρα
κιτρωδες
άρωμα μόσχου
ταμπάκο
ρόδο
Εικόνες
Tabac Jardin de France για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Tabac Jardin de France για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Tabac Jardin de France για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Tabac Jardin de France για γυναίκες και άνδρες Εικόνες

Tabac από Jardin de France είναι ένα Πρασινο Συπρέ άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Expressions Parfumees Grasse. Οι νότες κορυφής είναι ταμπάκο και Αμάλφι λεμόνι; οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, Βιολέτα και καρυκεύματα; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, Μόσχος και πατσουλί.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
ταμπάκο Αμάλφι λεμόνι

Μεσαίες Nότες
τριαντάφυλλο Βιολέτα καρυκεύματα

Βασικές Nότες
Βανίλια Μόσχος πατσουλί

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Tabac by Jardin de France.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Tabac Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Jardin de France Tabac fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Jardin de France Tabac, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Tabac by Jardin de France. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Tabac by Jardin de France αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Πρασινο Συπρέ
Ralph Lauren Polo Sport Emanuel Ungaro Ungaro pour L'Homme III Christian Dior Jules Molinard Une Souris Verte L`Erbolario Mirto Elizabeth Arden Green Tea Intense Lorenzo Villoresi Yerbamate Humiecki & Graef Skarb Jovan White Musk James Heeley Figuier Truefitt & Hill Grafton Adolfo Dominguez Te Verde

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: