Σχεδιαστές » I-K » Αρωματικο « Ομάδες

Napoleon JoAnne Bassett για γυναίκες και άνδρες

Napoleon JoAnne Bassett για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
aromatic
φρέσκο πικάντικο
κιτρωδες
balsamic
Εικόνες
Napoleon JoAnne Bassett για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Napoleon JoAnne Bassett για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Napoleon JoAnne Bassett για γυναίκες και άνδρες Εικόνες

Napoleon από JoAnne Bassett είναι ένα Αρωματικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Napoleon κυκλοφόρησε το έτος 2006. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι JoAnne Bassett. Οι νότες κορυφής είναι Αμάλφι λεμόνι, λάιμ και βερβένα; οι μεσαίες νότες είναι δεντρολίβανο, μοσχοκάρφι, ταμπάκο, πιπέρι, νότες ξύλων, ιουνίπερος και αθάνατο; οι νότες της βάσης είναι Εσπεριδοειδή, γιασεμί, Κέδρος της Βιρτζίνιας, Βέτιβερ, μύρο, λάβδανο και ερυθρελάτης.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Αμάλφι λεμόνι λάιμ βερβένα

Μεσαίες Nότες
δεντρολίβανο μοσχοκάρφι ταμπάκο πιπέρι νότες ξύλων ιουνίπερος αθάνατο

Βασικές Nότες
Εσπεριδοειδή γιασεμί Κέδρος της Βιρτζίνιας Βέτιβερ μύρο λάβδανο ερυθρελάτης

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Napoleon by JoAnne Bassett.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Napoleon Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με JoAnne Bassett Napoleon fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με JoAnne Bassett Napoleon, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Napoleon by JoAnne Bassett. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Napoleon by JoAnne Bassett αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο
Paco Rabanne Ultraviolet Liquid Crystal Man Lomani Lomani pour Homme Collistar Benessere Notte Carthusia Io Capri Fragrances of Ireland Inis Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Vetyver & Bergamot Elizabeth Arden Green Tea Lavender Washington Tremlett Hampstead Water Paco Rabanne XS Pour Homme Sensual Summer Taylor of London Calming Lavender Black Phoenix Alchemy Lab Alana Patel Black Phoenix Alchemy Lab Sky City (Before)

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: